Her ne kadar rekabetin bol olduğu bir sektör olsada film izlerken onlarca reklam açılmasından sıkılıp biz gibi mağdur olan kullanıcılar için 2 arkadaş 2014 te temelini attık sitenin.Amacımız kaliteli hd film sunmak, diğer siteler gibi tabiri caizse çakma 720p yi convert edip 1080p diye sunmak yerine, gerçek 1080p convertsiz sunarak kullanıcıyı memnun etmek ve bunu başardığımızı düşünüyorum.Çünkü bize gelen yorumların hepsi olumlu yönde.Reklam almayarak uzun bir süre maddi açıdan sıkıntı çeksekte o güzel yorumları görmek hepsine bedel.Türkiyenin en iyi hd film izleme sitesi iddaa ediyorum.Film izleme sektöründe herkes bilindik sitelere girdiği için biz gibi işini hakkıyla yapan sitelere fırsat tanınmıyor.Eminimki siz değerli ziyaretçiler bize bir fırsat verip sitemizden film izlerseniz kaliteli sunumlar olduğunu göreceksiniz.Türkçe dublaj filmler ,yabancı filmler ,extended filmler , gibi bir çok kategori bulunmaktadır.En önemlisi piyasada bulamayacağınız filmlerin uzatılmış versiyonu(extended) ile 1080p HD izle'me seçeneği mevcut.
Herkesi kâr amacı gütmeyen http://www.fullhdfilm.gen.tr/ sitemize davet ediyorum.