selam arkadaşlar öncelikle derdim çok ses değil kalitelei ve doyurucu bir ses elimde 5 +1 creative 5200 ses sistemi ve sound blaster ses kartı var beni tatmin etmiyo biryerlerden duyduğuma göre kaliteli ses için amfi lazımmış bunun içinde ben pek bişe bilmiyorum bütçeme göre bişeler almak istiyorum lakin elimde bilgi olmadığı için elim kolum bağlı nedir bu amfi altta linkini verdiğim amfi nasıldır yada bundan başka amfiler önerebilirmisiniz ve amfye gerekecek hoparlör tiz ve bass gibi parçalar sizce nasıl olmalıdır bütçem en fazla 400 ytl ve tek istediğim kaliteli bir ses. ses sistemleri kaliteli bir ses kartı olmadan kaliteli sesler vermiyo buda ses kartına ayırmam gereken bütçenin en az 300 ytl olması anlamına geliyo
KALİTELİ SES İÇİN NELER LAZIM
Hoparlör sistemi olarak
Logitech Z2300
200W 2+1 RMS
THX Sertifikalı
300-350 ytl civarında
Ses kartı (minimum)
M-Audio Revolution (5.1&7.1) serilerini
önerebilirim.Ben ufak ufak kayıt olaylarına da girerim derseniz
yine m-audio audiophile serileri var. Bu ses kartları 150 ytl den başlıyor şu an.Delta serilerinden bahsetmeyeceğim zira sizi bunalıma sokmak istemem. :D
Hoparlörün Sub-Woofer tipi olsun.Diğerlerinden çok daha iyi.
Arkadaşım bende Logitech X 530 ses sistemi var. Çok kaliteli ses alıyorum. Varsa imkanın bir PC markette dene.
cicin_61selam arkadaşlar öncelikle derdim çok ses değil kalitelei ve doyurucu bir ses elimde 5 +1 creative 5200 ses sistemi ve sound blaster ses kartı var beni tatmin etmiyo biryerlerden duyduğuma göre kaliteli ses için amfi lazımmış bunun içinde ben pek bişe bilmiyorum bütçeme göre bişeler almak istiyorum lakin elimde bilgi olmadığı için elim kolum bağlı nedir bu amfi altta linkini verdiğim amfi nasıldır yada bundan başka amfiler önerebilirmisiniz ve amfye gerekecek hoparlör tiz ve bass gibi parçalar sizce nasıl olmalıdır bütçem en fazla 400 ytl ve tek istediğim kaliteli bir ses. ses sistemleri kaliteli bir ses kartı olmadan kaliteli sesler vermiyo buda ses kartına ayırmam gereken bütçenin en az 300 ytl olması anlamına geliyobu adresi incele.. eski nickle yolladığım bazı mesajlar var..
kaliteli ses için ev kullanıcısına bunlar fazlasıyla yeter de artar..
bence sen anfi ile hiç uğrağma kaliteli anfiler 700 ytl üstü oluyor
şu anda kullandığın sistemin kaç watt olduğunu yazarmısın
eğer paranız varsa Z5500 ü tek geçerim...;)
secondlifeKalite ses için para lazım...Mantıklı
Ses kartın yeter sana benden sölemesi ona masraf etme elindeki creative ses sistemi doyurmayı bırak dişinin kovuğunu doldurmaz sana criative 7900 inspire tavsiye ederim. elindekini satarda bride bunu alırsan çok para elinde kalır sende gerçekten kulağını tatmin edersin. Yok ben daha da doymak isterim yüksek sesle birleşsin elimde biraz var dersen gigaworks g500 öneririm. yüksek sesin kaliteyle buluştuğu nokta diyebiliriz ama tabi fiyat el yakabilir. Şahsen inspire 7900 tercih ettim çünkü fazla ses abartılı kaliteli ses istedim senin gibi arkadaşımda benden görüp aldı. O da memnun bende. Kısacası sakın diğer markalara özenme creative inspire 7.1 aradığın bu ;)
eğer gerçek bir kalite istiyorsan öncelikle anfi ve bose veya jbl kabin almalısın daha da derine inilecekse 2 kanallı citronic mixer almalısın tüm bunlar 7000-8000 ytl i geçer ve daha sana saymadığım ürünler var
arkadaşım anladığım kadarıyla sadece dinlemek kaliteli dinlemek için istiyorsun.Başka bir işlem yapmayacaksan kayıt vb. ses kartı ile hiç oynama çünkü bütün ses kartlarından aynı ses çıkar ortalama.Ben müzik teknolojisi bölümü okuyorum ve biz kesinlikle tahta kolon öneriyoruz herkese piyasadan kaliteli 70-80 ytl ye bulabilirsin iki tane dışı ahşap kolon al farkı gör.Tabi paran yeterse genelec al:)