Laptop kullanıyorum ; Arkadaşlar kameramı takınca ve sesi açınca hoparlörlerden çok yükses olarak çızırtı geliyo sanki ıslık sesi gibi.. kamera da sorun yok mikrofonda da sorun yok tek sorun sesi açınca hoparlörden cızırtı ıslık sesi gibi şiddetli ses geliyo.. Ne yapabilirim ?
Kamera'da Mikrofon Sorunu
- 1
- 2
öyle bi şansım yok kamera aynı zamanda mikrofon .. Başka bi yol varmı ?
Ben laptop kullanıyorum ewet ses kartı Realtek sorun şu kamera-mikrofon benimkisi sesi açınca görüntüde yada mikrofonda sorun yok sorun hoparlördeki cızırtı sesi açınca çok fazla vınlama oluyo ..
az önce bi ekran koymuşşun resim olarak o ne işe yarıyo neler yapabilirim.. nasıl açıcam o ekranı.. o sorun daha önce olmuyodu neden şimdi olmaya başladı sence ? uzağa koymaktan başka çözüm yokmu.. yani kemaranın üzerinde de mikrofon :))
CouseNöyle bi şansım yok kamera aynı zamanda mikrofon .. Başka bi yol varmı ?Kamerayı değil, mikrofonu hoparlörden uzak tutunuz. (Dolaylı olarak ikisini de.)
Mic Boost seçeneğini nasıl devre dışı bırakabilirim ?
2 sinin ayarı olması lazım mikrofon kısmından birinden boost ayarı diğerinden ses ayarı ...realtekte mikrofon ayarında ya da cam in software inde options bölümü olur oradan ses ayarında oluyor genelde...
Nasıl ulaşabilirim o ayarlara açıklarmısın ?
webcam inin cd si yokmu ??
ewet var .. tarif edersen nasıl yapıldıgını bi bakayım
cd deki software i yükle ...(webcam inin ne markasını ne de yazılımını biliyorum genel olarak konuşuyorum) sonra yüklediğin uygulamayı çalıştır o uygulamada renk ayarı beyazlık ayarı gibi ayarlar vardır hatta ses ayarı da bulunuyor o software deki ses ayarı genelde boost ayarıdır onu ortalarda biyere %40-%50 seviyesinde tutarsan cızırtı kesilir dediğin sorun bende de vardı belli bir ses değerini geçtiğinde o sesi çıkartıyordu
tamam bakıcam.. saol inşallah hallederiz..
cd de ki software'yi nasıl yükliycem.. A4Tech kameranın markası ?
cd nin içinde ürün ile ilgili setup / install bulunmak zorunda (tabi önceden kurduysan bilgisayarında kurulu dosyayı bulun ve açın
daha önceden kurulu zaten
O zaman kurulu programı bulun A4 tech in ve açın software i
o zaman diğer bir seçenek windows un ses ayarlarından mikrofonun sesini düşürün
kardes bende de aynı sorun vardı.konuşma penceresindeki senin kendi ses ayarını biraz kısman gerekiyor.kısdıktan sonra sorunun hal olur.umarım yardımcı olabildim
- 1
- 2