kameraYI YÜKLEYEMİYORUM

HPQ-User
29-01-2010, 22:11   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

hamsiye sormuş:
1 hafta öncesi kamerayı yukledık hersey yolundaydı sonra bizim ufakklık kameranın göruntu ayarlarıyla oynamış bizde kamerayı çıkarttık neyse sözü uzatmayayım tekrar yüklemek istedık kamerayı ama olmuyor sorun oluşuyor ve kamerayı yuklerseniz sistem ya şimdi ya sonra bozulur diyor
yeterınce detaylımı bilmiyorum neyse cevabı cabuk yazarsanız sevınırım babannemin kulakları duymadığı için kardesıyle kameradan konuşacak

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
kameramın markası fornax bilgisayar samsung ne diyimki başka ben onu tanımıyorum pek

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.1.7) Gecko/20091221 Firefox/3.5.7

İtacHi_
29-01-2010, 22:39   |  #2  
İtacHi_ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,894 mesaj

Ya şimdi yada sonra bozulacak diye bir tabir şu ana kadar hiç duymamıştım.Cevaba gelecek olursak öncelikle donanımı aygıt yöneticisinden tam olarak kaldırın.Sistemde kamerayla alakalı hiçbirşey kalmasın.Sonrada kamerayı kasanın arkasındaki daha önce kamerayı takmadığınız bir girişe takın.Kamera cd sinden driverini yüklemeyi deneyin.

mancukya
30-01-2010, 00:06   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

digital imza olmamis yazilim uyarisi kabul etmezsen nasil olucak kamera nasil kurulucak