Kanal D Oyun'dan şehir kurma oyunu!

CHIP Online
25-03-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

2 milyondan fazla oyuncusu olan bu dev oyun, Kanal D Oyun tarafından Türkiye'nin hizmetine sunuluyor

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/kan ... ma-oyunu_39388.html

Kanal D Oyun, Dünya üzerinde 2 milyondan fazla oyuncusu bulunan bu oyunu Türkiye'nin beğenisine sunuyor. Yalnızca Kanal D Oyun ve kısa bir süre önce Doğan TV bünyesine katılan Oyuncu.com üzerinden ücretsiz oynayabileceğiniz Trendy Kent, tarayıcı tabanlı bir şehir kurma oyunu. Bu nedenle bilgisayarınıza indirmenize gerek kalmadan hızlıca oynanmaya başlanabiliyor.


Oyunun yegâne hedefi kurulan şehirde vatandaşların mutluluğunu sağlamak. Zengin bir metropol yaratıp, refah içindeki halkı daha da memnun etmek. Bu memnuniyet sayesinde şehriniz geliştikçe gelişiyor.


Oyun başlangıcında sizi Ahmet Akar isimli şehir planlamacısı karşılıyor. Oyun süresince de imdadınıza yetişip aklınızı kurcalayan her şeyde size yardımcı oluyor. Kendisi 7/24 çalışıyor.


Trendy Kent'e Belediye Başkanı olarak başlıyoruz. Yapılan görüşmeler sonucu büyük anlaşmalar imzalanırken halkın refahı için inşa edilecek her türlü tesis onayınızdan geçiyor. Ahmet Akar da işi öğrenmeniz, tecrübe kazanmanız için size çeşitli görevler veriyor. Bu görevler tamamlandığında ise sizi ödüllendiriyor.


Tüm Konu: Kanal D Oyun'dan şehir kurma oyunu!

Kaynak: www.chip.com.tr