Arkadaşlar Antivirüs program şirketleri programlarını çıkarmaya devem ediyor.Bu sırada aklıma bir düşünce yer etti size söyledigimde şaşırabilirsiniz söylüyorum sıkı tutunun.Bence bu virüsleride yapan Antivürüs şirketleri amaçlarıda daha yenisini yapıp daha çok para kazanmak.sizinde yorumlarınızla bu konuya açıklık getirelim. konuyu buraya koymamın sebebi daha çok okunup açıklık getirilsin diye.görüşlerinizi bekliyorum ...
kandırılıyor muyuz?
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
153 mesaj
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 28 Şubat 2008 23:00
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
siz olsanız öylemi yapardınız ? İlginç bir yaklaşım. Bu kezde rakip firmaların aşamayacağı yazlımlar yazarak onların kurulu olduğu sistemleri çökertip rakipleri saf dışı etmek gerekirdi. Sanırım her işi bilen yada öğrenen kendi çıkarı için birşeyler yapıyor. Hani şu giriş sayfamızı kendi sitesi yapıpta bizlere zorla bol bol reklam izlettiren trojanlar gibi vs.. vs...
Yıllanmış Üye
274 mesaj
herkes işine geleni yapar, dünya bu artık...dostluk ,kardeşlik hikayeymiş...
Yeni Üye
27 mesaj
PROFESÖRArkadaşlar Antivirüs program şirketleri programlarını çıkarmaya devem ediyor.Bu sırada aklıma bir düşünce yer etti size söyledigimde şaşırabilirsiniz söylüyorum sıkı tutunun.Bence bu virüsleride yapan Antivürüs şirketleri amaçlarıda daha yenisini yapıp daha çok para kazanmak.sizinde yorumlarınızla bu konuya açıklık getirelim. konuyu buraya koymamın sebebi daha çok okunup açıklık getirilsin diye.görüşlerinizi bekliyorum ...Bu görüş zaman zaman dile getiriliyor.Bakış açısına göre değişir ama ne derece doğru bilemeyiz.Etik olarak bu doğru değil ama bunun yanın da amerikan kökenli yazılım firmalarının örnekleri önümüzde olunca da insanın inanasıda geliyor.Birde konunun istihbarat kısmı var tabiki ve güç savaşları.ABD'nin petrol ve diğer enerji kaynakları için neler yaptığını görünce sanırım bu iddia o kadarda uzak görünmüyor.