Daha fazlası için Videoyu tıklayın yotube de açılan sayfada...
Kanunu Sultan Süleyman ın Fransaya Dans Yasağı
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Daha fazlası için Videoyu tıklayın yotube de açılan sayfada...
çok marifetmiş gibi bunuda koymuşsun buraya
elime sağlık kardeş salakça şeyler koymaktansa... beğenmiyorsan bakma... yorum yazma...
bikere koyduğun şey akıllıca değil zaten.burası da yeri değil
sonuçta buraya bilgi(teknoloji) edinmek için giriyorum.siyasi videolar izlemek istesem başka siteler girerim bilmem anlatabildim mi.
bırak koysun izlemek istemiyosan izleme hep teknoloji nereye kadar farklı olmuş işte ne güzel eline sağlık hocam
boris1bikere koyduğun şey akıllıca değil zaten.burası da yeri değilAdı üstünde youtube bookmark istedigin videoyu koyabilirsin gayri ahlaki videolar hariç begenmiyorsan bakma kardeş zorla baktırmıyolar herhalde eline sağlık kaos 220...sonuçta buraya bilgi(teknoloji) edinmek için giriyorum.siyasi videolar izlemek istesem başka siteler girerim bilmem anlatabildim mi.
saolun arkadaşlar
sanki teknoloji videosu koymuyoz. adamın zoruna bak yaw.
Boris1 arkadaşımız yanlış ve haksız bir tepki vermiş bence de.
Ayrıca tarihimizle ve Kanuni gibi atalarımızla da gurur duymalı onlara layık torunlar olmaya çalışmalıyız. Dünyayı adaletle yönetmişler, bugün Amerika'nın yaptığı gibi asla zulmetmemişler...
yav sen türkmüsün merak ettim doğrusu yada yaşın kaç senin veya aklın yerinde mi gurur duyacağın bi olaya marifet gibi demek te ne oluyo