Kapalı konu

wireless_expert
02-10-2011, 10:39   |  #1  
wireless_expert avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj

Kapalı konu 

Son Düzenleme: wireless_expert ~ 24 Şubat 2023 10:43 Neden:
turbocat
02-10-2011, 11:59   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
269 mesaj

güzel ama  ;
wireless  usb aparatların maksimum  iletim  gücü kanunen 100 mw tın üstünde olamaz  ;  cihazınız yasal değil.. bunu satarken başınıza iş almayasınız  sonra ;
zaten bu cihaz  2-3 saat kullanımdan sonra  yüksek gücü nedeniyle baş ağrısı yapacaktır...
sağlık sorunlarına neden olduğu için devlet iletim gücünü 100 mw  de sınırlamıştır....
          bu cihazlar vatandaş  evinde  kendi internetine girsin diye yapılmıştır ;  başkasının internetine değil.... zaten bu cihazı alacak vatandaşın  bir kaç kişi hariç pek iyi niyetli olduğundan şüpheliyim...
              ama yakın mesafede olsaydınız   ben alabilirdim sanırım   ; bizim yan bloklarda serpil diye  çok güzel  bir  bayan var ; aynen bernaya benziyor... internetine girer  kalbini çalardım Kahkaha

Kapalı Hesap (200174)
03-10-2011, 07:22   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Alıntı: turbocat  
güzel ama  ;
wireless  usb aparatların maksimum  iletim  gücü kanunen 100 mw tın üstünde olamaz  ;  cihazınız yasal değil.. bunu satarken başınıza iş almayasınız  sonra ;
zaten bu cihaz  2-3 saat kullanımdan sonra  yüksek gücü nedeniyle baş ağrısı yapacaktır...
sağlık sorunlarına neden olduğu için devlet iletim gücünü 100 mw  de sınırlamıştır....
          bu cihazlar vatandaş  evinde  kendi internetine girsin diye yapılmıştır ;  başkasının internetine değil.... zaten bu cihazı alacak vatandaşın  bir kaç kişi hariç pek iyi niyetli olduğundan şüpheliyim...
              ama yakın mesafede olsaydınız   ben alabilirdim sanırım   ; bizim yan bloklarda serpil diye  çok güzel  bir  bayan var ; aynen bernaya benziyor... internetine girer  kalbini çalardım

internet üzerinden çaldığın kalbi kolay kaybedersinKahkaha