Merhaba arkadaşlar.Ben Windows Vista kullanıcısıyım.Laptopumu 1,5 ay önce aldım ve bugüne kadar hiçbir sorun yaşamamıştım.Laptopu açtığım zaman normal açılıyor fakat kapatmaya çalışırken Oturum kapatılıyor... yazısında kalıyor.3-4 kere uzun süre beklememe rağmen yinede sorun düzelmedi.Ayrıca bu olayla bi ilgisi varmı tam olarak bilmiyorum ama internete bağlı olmama rağmen sağ alttaki Wireless iconu çarpıyı gösteriyor ayrıca Ağ bağlantılarıma veya Bir ağa bağlan derkende pencere donuyor.Bu iki hatada aynı zamanda oldu bir ilgisi olabilirmi? ve bu sorunu nasıl çözebilirim? yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Kapanma sorunu lütfen yardım edin...
- 1
- 2
Internet sorunuz genel şu sıralar herkesin yaşadığı kesilme, hız sorunları.
Kapanma sorunuz ise yüklediğiniz ve Windows'un kapatamadığı bir programdan kaynaklanıyor.
Eğer görev yöneticisnden çalışan programları elle kapatıp, Windows'u kapat derseniz bilgisayarın sorunsuz kapanacağını göreceksiniz...
O zaman yapmanız gerekenleri söyleyeyim.
1.Sistemi güncel bir güvenlik yazılımı full sistem taraması yapın. (Avira, KIS yada Norton olabilir.)
2.Başlat - arama çubuğuna - cmd yazıp, üstüne sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştır'a tıklatın. Açılan dos ekranında sfc /scannow yazıp enterlayın(sfc ile /scannow arasında bir boşluk var)
İşlemler bitince sistemi yeniden başlatın.
Olmamış sistem onarımı. Onun başlayıp %1...%100'kadar devam etmesi lazım. Tekrar yazıyorum :
Başlat - arama çubuğuna - cmd yazın. Cmd'nin üstüne sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır'a tıklatın.
Açılan dos ekranında sfc /scannow yazıp enterlayın.(CMD açılınca istiyorsanız koyu renkle yazdığım kodu kopyalayıp/yapıştırın ve enter.)
- 1
- 2