Kapı yeniden açılıyor

Esc
18-09-2008, 14:05   |  #1  
Esc avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
109 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

Portal'ı seven ancak kısa bulan bünyeler, oyunun hayranlarının yaptığı ve Portal'la neredeyse aynı uzunlukta olan Portal:Prelude'a sevinecek.

Chell'e ve GlaDOS'a doyamayanlara, pasta hevesi kursağında kalanlara iyi bir haberimiz var: Valve'ın başarılı bulmaca oyunu Portal için harita yaparken bunları bir hikayeyle bağlamayı düşünen Nicholas Grevet'nin çabaları sonucu ortaya çıkan Portal:Prelude, eylül sonu ya da ekim başı tamamlanacak.

Grevet ile etrafına toparladığı bir grup programcı ve tasarımcının hazırladığı oyun, GlaDOS'un kurulumundan önce, denekleri bilimadamlarının denetlediği ve bir yapay zekanın kurulmasını hasretle beklediği o eski günleri konu alıyor. 8 bölümü, 6 farklı haritası ve daha şimdiden 7 dile çevriliyor olması ile ücretsiz olarak dağıtılacak olan bir oyuna göre çok etkileyici olan Portal:Prelude'un yaratıcılarını, Valve bile arayıp tebrik etmiş.

Oyunun tanıtım filmi Vimeo'dan izlenebilir http://www.vimeo.com/1739740 , girdisi çıktısı da resmi sitesinden  öğrenilebilir.