arkadaşlar pardus 2008 de kaptan masaüstüne nerden ulaşabilirim. kurulumdan sonra gerekli ayarları yaptım fakat masaüstündeki araç çubuğunu değiştirmek istiyorum(yukarıda şuan onu aşağı alıp transparan yapmak istiyorum) yardımcı olursanız sevinirim.
kaptan masaüstü nerede
Kde Menüsü(Pardus)>Komut Çalıştır'a tıkla kaptan yazıp enterla kapatan masaüstü açılacaktır.Yada tasma'danda ayarlayabilirsin.Tasma>Masaüstü Seçenekleri>Paneller'den de ayarlayabilirsin.İnş.Yardımcı olabilmişimdir.
arkadaşlar pardus 2008 i kurdum gerekli ayarlamaları yaptım.lakin internete giremiyorum nedenini bilen varmı(kablo net )kullanıyorum.normalde modemi kendi tanıması lazım yanlış bilmiyorsam.windows'a döndüğümde bir sorun yok.
bağlan falan var mı pardus bde ordan dene
winows işletim sisteminden ip ağ geçidi ip no ağ maskesi bu bilgileri bi yere yazıp pardusta ağ bağlantısı bölümüne yaz tamam de girer.
altta araç çubugunda monitör var resim olark oraya iki kere tıkla sonra ağyla igli ayralrı ordan yaprız oradan o moitöre tıkla sonra tamam de eğer yanında ok tiki varsa oldu demketir daha açarsak alltaki çarpı olan monitor simgesine tıkla ve ordan o monitör kutusnu işaretle