Az önce köpegimi gezdirdim hava çok soguktu bende kar maskesi taktım bütün millet bana kuşkulu kuşkulu baktı polis falanda geçti acaba bir sorun olurmu!not ciddiyim
Kar Maskesiyle Köpek Gezdirmek
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Birşey olmaz merak etmeyin. Darbe dönemlerindeydi o insanları "gözünün üstünde kaşı var" diye alıp emdikleri sütü burunlarından getirmeleri. Çok şükür ki artık kimse darbe yapamayacak bu ülkede...
bencede insanlar köpekle gezdiğin için "acaba yüzüne kar maskesi takıp kendini gizleyerek köpekle birlikte bi iş mi çevirecek" gibi bir düşünce oluşmuştur bi an.Kimseye zararın dokunmadıysa onlar kendi yoluna sen kendi yoluna....
valla kusra bakmada ben olsam bende bakarım kafada kar maskesi elinde köpekle gezen bir tipe, her daim görülen bişey değil orjinal olmuş biraz :)
ama bişey olmaz sana, zaten olcak olsa en fazla polis orda çevirip kimlik sorardı bakmak için o kadar. onun dışında bişey olamazdı ki o bile olmamış zaten. için rahat olsun;)
Gerçekten okurken gülmekten öldüm.... :))))
Eğer bir suç işlemediysen hiç bir şey olmaz merak etme... Suç işlemediğine göre hiç bir şey olmaz merak etme.. :))))
Gerçekten okurken gülmekten öldüm.... :))))arkadaşlar bu konuyu makarasına açtım ama çok ciddiye aldınız:D ne köpegim var nede kar maskem:D bu sadece bir deneydi yani sizi kobay olarak kullandım:D saglamasıda konunun gerçekten saçma olması düşünsenize biri size kar maskesiyle köpek gezdirmenin konusunu soruyor:))
Eğer bir suç işlemediysen hiç bir şey olmaz merak etme... Suç işlemediğine göre hiç bir şey olmaz merak etme.. :))))
arkadaşlar bu konuyu makarasına açtım ama çok ciddiye aldınız:D ne köpegim var nede kar maskem:D bu sadece bir deneydi yani sizi kobay olarak kullandım:D saglamasıda konunun gerçekten saçma olması düşünsenize biri size kar maskesiyle köpek gezdirmenin konusunu soruyor:))Böyle bir şey yapman etik değil Biz kobay değiliz.. Emin ol adminlere şikayette bulunacağım....