Arkadaşlar yatağa yatarız ve tam dalma anında bacağınız sıçrar gibi olur.Veya bi yerden düşer gibi olursunuz.Size çok ilginç gelebilir ama ben her insanın aynı rüyaları farklı zamanlarda gördüğüne inanıyorum.Ama bunlar zaman farkından dolayı ve suratların değişiminden dolayı anlaşılmıyor.Mutlaka sizide rüyanızda bir canavar koşturur ya kaçamazsınız yada bağıramazsınız.Buyrun size bir tartışma konusu herkes istediğini yazabilir çizebilir.
Karabasan ve Biz
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.hiç öle olmadı.ama çok korkun rüyalar gördüm hatırlamak istemiyorum
kucuklugunde belki hosuna gitmicek bi durum basina gelmistir ondan hatirlamak istemiyosundur muhahaha!
bu mantıgı kurman umarım uzun sürmemiştir eger sürdüyse bi
doktora görün.
boş konuşmakta üstüne yok benim hakkımda da yorum yapma
umarım bunu anlamışsındır.
belli belli ustme yok oldup olmadigi forumun dili olsada konussa...
bi geri doup kendi msjarinin hepsine bak bakim kac tane ici dolu msj yollamissin.....
baskada bisey demiyorum sadece gulup geciyorum
yazdıgım mesajların denetçisi degilsin
yoksa öyle mi zannediyordun kendini.vah vah durumun vahim.
elvis32 ve diger arkadaslar db'e ve cevreye verdigimiz rahatsizliktan dolayi özur dileriz bi sorunu olan ozel msj yazsin benim bi sorunum yok
söylediginin arkasında duramıyorsun mesajını silecek kadar
döneksin.
ne silmesi olum yazdigim sey orda okuma yazman yok mu senin?
üst üste attıgım iki mesajın arasına bir mesaj atmıştın
bunu inkar edecek kadar
yalancısın
unutma yalancının mumu yatsıya kadar yanar.
forumdan uzaklaştırılmanı istiyorum.
wallaha kasitli silmedim "elvis32 ve diger arkadaslar db'e ve cevreye verdigimiz rahatsizliktan dolayi özur dileriz bi sorunu olan ozel msj yazsin benim bi sorunum yok"
bunda yanlis bisey yazmistim onu silerken yanlislikla sildim heralde ne yazdiysam aynen gecerli
hatirladim ne yazdigimi " bu cumleyi kurabildiysen daha umit var sende bir kac ay tedavi gorursen aramiza donebilirsin"
eksik bisey varsa yazda eklim onuda..... bu arada artik buraya yazma bdi bosuna sisiriyoruz arti millet ciddi bisey var sanip gelip aktif konu diye okuyor. varsa bi diyecegin onuda eklim kapansin bu konu bi derdin varsada ozelden msj at dostum !!!
darkstarne silmesi olum yazdigim sey orda okuma yazman yok mu senin?oglun degilim bu forum da öleserseriler
gibi yazılar yazma bu arada mumun söndü.
ne serserisi olum sen alkol mu kullaniyosun?
sen kimsin nesinde benim forumdan uzaklasitirilmami istiyosun??????????
buraya ne sen beni getirdin dene baskasi senin gibi sozunde durmayan birisi ne konusuyo hala burda ya?? sen su RD DDRdan sonra hala nasil burdasin nasil bi kisiliktir nasil bi karekterdir anlayamadim