karantinadaki virüs?????*

sersev
25-08-2009, 21:01   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009

bilgisayar terimlerine biraz yabancı oduğumdan kusura bakmayın şimdiden.
avira antivir personal kullanıcısıyım. cvasds0.vır ya da cvasds0.dll' ler çıkıp araştırmama göre bunlar karantina alınıyor fakat yok olmuyor. Bilgisayrı kapayıp başka zaman açtığımda sürekli bunlarla ilgili antivir uyarı yapmakta . Ben de bu uyarılar ve bundan kurtulmak istiyorum ve ne yapacağımı bulamıyorum. Avira antivir programımdan karantina bölümünden silsem de b.sayarı başka zaman açtığımda tekrar çıkmkta ne yapmalıyım???????

fasterdem
26-08-2009, 14:50   |  #2  
fasterdem avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
404 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007

Arkadaşım bi kere kullandığın antivirüs ücretsiz ve o kadar kaliteli değil.Ücretli ve kendini isbatlamış yazımlar silemediği virüs olunca bunları karantinaya alıyo ve tamamen zararsız hale getiriyor.Ve işte tam bu arada lisanslı yazılım kullanman gerekiyor çünkü bu karantinadaki dosyalarla ilgili kullandığın yazılım firmasına rapor göndereceksin.Ve kullandığın yazılım sana en fazla bi kaç sonra güncellemede o sorun ile ilgili bi yama yollayacak ve bu yama programa kurulduğunda sorununda çözülmüş olacak ve karantinadaki zararlı yazlım silinecek ve dertten kurtulacaksın.Ama tüm bu olanaklardan faydalanmak için lisanslı ve kendini isbatlamış bir güvenlik programı kullanmalısın.Hadi kolay gelsin:)

black_flood
26-08-2009, 16:52   |  #3  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

onların hepsi meşhur flash disk virüslerinden fre değilde paralı olana kaspersky yada panda gibi yüksek güç ve tanımlama kapasitesine sahip yazılımları kullanırsan demo olarak çözecektir sorunu.