Arkadaşlar bir monitör alacağım fakat aşağıdaki 2 monitör arasında kararsız kaldım, bilgisayarda oyun oynamayacağım genelde video ve film izlemek için kullanacağım ona göre aşağıdakilerden hangisini alıyım ?
asus mu ? lg mi ?
Arkadaşlar bir monitör alacağım fakat aşağıdaki 2 monitör arasında kararsız kaldım, bilgisayarda oyun oynamayacağım genelde video ve film izlemek için kullanacağım ona göre aşağıdakilerden hangisini alıyım ?
asus mu ? lg mi ?
MONİTÖR
ASUS 23" VS238H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 398 TL
http://www.vatanbilgisayar.com/M ... ils.aspx?I_ID=58029
Bu ürünü öneririm.%25 indirim gelince alırsınız.
ASUS ALINMAZ YA GİT schaub lorenz al daha iyi :D anla artık kardeş asus donanım üzerine pc donanım üzerine kurulan bir firma monitör kullanmadım nekadar güvenilir bilemem ama alma LG AL TAVSİYEM Dinamic contrast brightens ayarları var güzel asusda bu teknn. yok lg al her halukarda ezerrr :D
ASUS ALINMAZ YA GİT schaub lorenz al daha iyi :D anla artık kardeş asus donanım üzerine pc donanım üzerine kurulan bir firma monitör kullanmadım nekadar güvenilir bilemem ama alma LG AL TAVSİYEM Dinamic contrast brightens ayarları var güzel asusda bu teknn. yok lg al her halukarda ezerrr :LG'nin 5.000.000 kontrast oranı varken, önerdiğim ASUS 'un 50.000.000 kontrast oranı var, Kim kimi ezer görelim bakalım ???Son Düzenleme: inception ~ 20 Ocak 2012 21:07
arkadaşlar açıkçası 3 yıldır asus monitör kullanıyorum ve hala tek bir pixel kaybı yaşamadım,şuan kullandığım asustan memnunum ama ekran boyutu artık yetersiz geliyor, artık en az 23inch ve üzeri birşeyler almak istiyorum fakat hesaplıda olsun istiyorum..
yukarıdaki lg ve asus arasında neden kaldığıma gelince..
asus ''makul fiyat,full hd,''
lg '' makul fiyat,şık tasarım,iyi yorumlar ''
asus şuan kullandığım monitörle aynı cerceveye sahip,o yüzden canımı sıkmıyor değil,fakat lg tasarım olarak daha hoş duruyor sanki... ikisinin birleşimi olsa tadından yenmezdi herhal... :)
Lg al geç düşünme deişiklik yap SANA LİFE's GOOOD diyorummmm .hocam tamamda niye lg :D artılarını ve eksilerini öğrenmek istiyorum :)bu marka mönitörde daha iyi,öbürü daha kötü diyerek karar vermek yanlış olabilir,mesela daha düne kadar ülkemizde htc diye bir telefon markası var deseydin,dandiktir o , en iyisi samsung,nokia derlerdi :)
lg ,asustan daha iyi yada kötü demek istemiyorum ama siz bilenlerin yardımıyla artıları ve eksileri görmek istiyorum,belki yarın gider alırım iki monitörden birini :)
Son Düzenleme: tatalanya ~ 20 Ocak 2012 22:49
BAk ASus Monitör Yapısı Biraz Daha Düşük LG ye Göre Yani DAha Ben İlk Defa Duydum Asus Moniter Dedighim Gibi Adamlar PC DONANIMI ÜZERİNDE YOGUNLASMISLAR KALKIP MONİTÖR ALMAK MANTIKSIZ GÜVENMEM ÖLE İŞE LG İSE BİR ÇOK MONİTÖRÜ VAR VE DEDİDİĞİM GİBİ NEREDEYSE ben 5-6 yyıldır kaliteli monitör üürettigine şahidim asus ilk defa monitör duydum dedigim gibi lg daha zarif daha şık ve sport asus biraz daha fiziksel olarak ve yapı olarak zayıf kalıyor bunları magazada test sürecine sokabilirsin dediklerim çıkacak BANA KALIRSA BEN PHİLİPSTE KULLANDIM LG ŞUAN PHİLİP KULLANIYORUM AMA YİNE LG DİYORUM AL GEÇ VAKİT KAYBETME UCUZKEN AL DOLARA BELLİ OLMAZ TAVAN YAPIVERİR
Şimdi, LG monitörde her türlü Asus'u döver. Çünkü panel teknolojisinde adamlar daha deneyimli. İkincisi verdiğiniz linkteki Asus kafadan kaybediyor. Çünkü hem lcd ekran hem de yatay-dikey izleme açısı daha düşük. Buna karşılık LG led ekran ve yatay-dilkey izleme açısı daha yüksek. Onun dışında fiyat olarak çok az da olsa daha uygun:) Laptop olsa Asus'tan şaşmayın derim ama panel olayını LG daha iyi biliyor.