merhaba chip duayenleri.. sizlere bir sorum olacak.. şuan yeni bi bilgisayar almak için kolları sıvadım herşey tamam ama dün karşılaştığım bi bilgisayar benim bütün sabitlenmiş düşüncemi değiştirdi..
bilgisayarın markası toshiba.. fakat işlemcisi kafamı karıştırdı.. amd hakkında pek bilgim olmadığı için sizlere sormak istiyorum.. Amd Phenom II Quad Core P960 1.8 GHz modelinde işlemciye sahip.. Ekran kartı Ati 5650.. Ram 4 Gb.. çoğu yönüyle beğendim fakat işlemcisi kafamı karıştırıyor.. Bu işlemci hakkında bi bilgisi olan varsa ve benle paylaşırsa çok çok sevinirim..
Şimdiden hepinize teşekkürler..
kararsızım:/ yardımlarınızı bekliyorum..
Şansa bak :D arkadaşa aynı laptopu sipariş verdik ve yarın elimizde olucak
İşlemci olarak benimde kafam karışmıştı fakat gerçek 4 çekirdek olması güzel yazılımsal değil en azından
ekran kartı zaten standart oldu artık orta modellerde hep 5650 bulunmakta tek işlemci 1,8 ghz sorun yaratırmı acaba dedik ama ön belleğide 2mb biraz düşük tabi o ekran kartına fazlasıyla yeter tabi
evet hocam alet laptop.. ya suan bunun için bi cevap bulabilirsem bu aleti almayı düşünüyorum maddi anlamda da uygun taksit seçeneği güzel.. ama işte amd hakkında hiç bişey bilmiyorum sıkıntı bu :S
oyundan ziyade ürünün soğutmasının yeterliliği ve ısı değerlerindende bahset. sonuçta sen oyunda belki mükemmel diyebilirsin ama ısı sorunu var ise kafasında herkezin ünlem işareti oluşacak. eğer ısı yönünden sıkıntı yoksa apu sistemlerin 2 tanesini iptal edip 3 AMD APU 2 AMD PHENOM' a çevireceğim yarın öğlene doğru.
aynen hocam ısınma durumlarında ve genel performansla ilgili bilgi verirsen cok sevinirim bende