Kendi adıma karikatürsüz bir hafta düşünemiyorum; mutlaka her hafta bir karikatür dergisi alırım. Bu alanda çok iyi çizerler, karikatüristler var. Mesela Serkan Altuniğne, Yiğit Özgür, Yaşar Erdiloğlu bunlardan birkaçı. Gündeme dair, hoş kareler sunuyorlar bizlere. Siz ilgili misiniz karikatürlere?
Karikatür dergilerine meraklı mıyız?
serkan altuniğne, yiğit özgür, bülent üstün, bahadır baruter favorilerim
Günlük olarak komikaze.net ile penguen.com'u takip ederim.
Serkan Altuniğne (Bir numaram olur.)
Yiğit Özgür
Selim'den farklı olarak Erdil Yaşaroğlu :)
yasGünlük olarak komikaze.net ile penguen.com'u takip ederim.Erdil Yaşaroğlu :) Ben de şimdi farkettim.Serkan Altuniğne (Bir numaram olur.)
Yiğit Özgür
Selim'den farklı olarak Erdil Yaşaroğlu :)
erdil yaşaroğlunu bende sverim yazmayı unutmuşum
İki tane çizer vardır ki onları diğerlerinden daha çok severim, Yiğit Özgür ve Selçuk Erdem. Açıkçası bunlar dışındaki çizerler Umut Sarıkaya dışında itici geliyor. Umut bey ise daha ziyade yazılarıyla döktürüyor.
Bi aralar leman,penguen hafta atlatmıyordum.Ama şimdi bıraktım.Gazete de gördüğüm karikatürlerle yetiniyorum.
Leman vardı eskiden, Selçuk Erdem'li, Erdil Yaşaroğlu'lu Leman. O zamanlar Erdil Yaşaroğlu daha komikti bence. Selçuk Erdem ise kalitesini hiç yitirmedi. Fatih Solmaz ve Bahadır Baruter'in Penguen'deki Lombak köşesi de zamanında komikti, ama Fatih Solmaz yavaş yavaş yeteneğini kaybetmeye başladı.
Yiğit Özgür konusunda birşey diyemiyorum, gördüğüm en kaliteli karikatüristlerden biridir kendisi.
Emrah Ablak da aslında komiktir, Lombak'daki Tübitak köşesini severim.
ufuksBi aralar leman,penguen hafta atlatmıyordum.Ama şimdi bıraktım.Gazete de gördüğüm karikatürlerle yetiniyorum.çok şey kaçırıyorsun söyleyeyim sana.
L-Manyak benim ilk aşkımdı. Sonra dağıldılar. Ben de dağıldım :)
leman gibisini tanımam ama bzouldu diyolar bu ara bana göre buzlmadı leman güzel
Eskiden leman alırdım. Çizerlerinden birkaçı ayrılınca lemanyak almaya başladım. Ama şimdi bu ikisinin de eski tadı yok. Yaklaşık bir yıldan beridir de penguen'i takip ediyorum. Dargi bazında değil de karikatürist bazında konuşursak en beğendiğim üç isim; Yiğit Özgür, Selçuk Erdem ve Erdil Yaşaroğlu'dur.
valla ben penguen alıyorum gayet komik ama biraz daha azaltsalar küfürü güzel olucak...
Şu an en güzel dergi Penguen bence...
Selçuk ERDEM, Umut SARIKAYA, Serkan ALTUNİĞNE favori çizerlerim...
Sırasıyla en sevdiklerimden birer örnek: