OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
209 mesaj
arkadaşlar dx10 kullanan iyi bir bilgisayarla ps3 ü karşılaştırırsak grafik kalitesi olarak.
arkadaşlar dx10 kullanan iyi bir bilgisayarla ps3 ü karşılaştırırsak grafik kalitesi olarak.
Playstation 3 onun dx10 nun yaninda sonuk bir volkan gibi kalir.Bilgisayarin playstation 3 goruntusu verebilmesi icin 7400 yeterlidir bence.7400 u asan kartlar playstationdan daha iyi bir goruntu verdigi kesin bence.Cunku playstation test etme sansim oldu Need for speed carbon ile hem playstationda hemde 7600gs lik bilgisayarda oynadim Goruntu arasindaki farki baktiginizada gorebilirsiniz
ps3 le kıyaslarsak dx10 harika bişey
can_n01Playstation 3 onun dx10 nun yaninda sonuk bir volkan gibi kalir.Bilgisayarin playstation 3 goruntusu verebilmesi icin 7400 yeterlidir bence.7400 u asan kartlar playstationdan daha iyi bir goruntu verdigi kesin bence.Cunku playstation test etme sansim oldu Need for speed carbon ile hem playstationda hemde 7600gs lik bilgisayarda oynadim Goruntu arasindaki farki baktiginizada gorebilirsinizfull hdd modunda we hdd destekleyen bir tv de izlemediğin kesin:)call of 3 için tam tersini söyleyebilirim..
ati radeon x 1650PRO da ve full hdd modunda hdd destekleyen bir plasmada ps3 de oynadım...
açık ara ps3 daha güseldi...