Arkadaslar Bana önerebileceğiniz 400-500W arası PSU su olan veya PSU su olmayan fanları sessiz olan 100-175 YTL arası (USB girişleri asagıda olmayan olursa bide Çift fanlı olursa Cok sevınırım)kasa önerebilir misiniz ben bır kac tane baktım kararsız kaldım özellikle Gıgabyte ın yenı cıkan kasaları fiyatları fena degıl Kasa ya 175 YTL den fazla veremem tesekkur ederim
Kasa Alacagım
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
81 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj
ya senin psu un saglam olsun git 50 dolara kasa al bu benim şahsi görüşümdürki kimseyi baglamaz kasa okadar önemli degil 50 60 dolara psusuz kasa alırsın istediklerinin mevcut oldugu ama psu n saglam olsun
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
219 mesaj
kyliebende kasa bakıyorum almayı düşündüğün kasanın sabit diski kaç GB.arkadaş sadece kasa alıcak hdd falan olmayacak.
Sen komple bir sistem arıyorsan yardımcı olunabilir.
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
evet ben kasayı sıfırdan alıcam ama 200 ytl i geçmemeli.
Yıllanmış Üye
2,283 mesaj
kylieevet ben kasayı sıfırdan alıcam ama 200 ytl i geçmemeli.öyle bi sistem varsa bende alayım :):):)
sen sanırım yanlış yazdın kasa yani boş olarak senin sıfır dedigin olay 200 e biraz zor olur olurda senide bizide zan altında bırakır
Yıllanmış Üye
2,283 mesaj
şunu anlamaya çalışalım arkadaşım kasa yani hdd anakart ram cd room e kartı hepsi olacak degilmi
Yıllanmış Üye
2,283 mesaj
giriş seviyesinin bira üstünde orta halli bire kasa 500 ytl ile 600 ytl