cumartesi vatandan indirimden de faydalanarak yeni bir bilgisayar toplayacağım. kısaca özelliklerini belirtmek gerekirse;
fx6300 işlemci hd7870 2gb ekran kartı 8gb ram 1tb sabit disk olacak, ileride de ssd eklemeyi planlıyorum. sistemin bütün parçalarını ayarladım fakat kasa konusunda kararsızım. ne yazık ki vatanda bana çok da hitap eden bir kasa bulamadım. kasadan pek de anlamayan biri olarak araştırınca corsair 300r + 600w da karar kılar gibi oldum ama yine de önemli bir konu oldugundan son kez uzman görüşü almak istedim. şu an corsair 300r lar psu dahil vatanda (indirim haric) 180$ + kdv. sizden ricam vatandaki kasalara sitesinden ufak bir göz atıp maksimum 200$ + kdv olacak şekilde bana bir kasa+psu veya ayrı şekilde kasa ve psu tavsiye etmeniz, tabi ki corsair seçeneğinin daha mantıklı olduğunu belirtirseniz de corsair alacağım.
ayrıca işlemci soğutucu almayı düşünmediğimden ekstra fan eklemeyi düşünüyorum kasaya. cooler master BC serisi fiyat olarak çok iyi ve araştırdığım kadarıyla çok sessiz, tavsiye ettiğiniz kasaya kaç tane ekstra fan gerektiğini ve cm harici bir fan tavsiyeniz varsa onu da belirtirseniz çok sevinirim
şimdiden teşekkürler