MSI 865PE Anakart
1Gb Adata Dual Ddr 500mhz Ram
P4 3.0 İşlemci
400Gb Hdd
Gigabyte Fx5900XT 256mb ekran kartı
2 adet Neon
Susogutma!!
Cd-rw dvd-rw
Thermaltake Fan Kontrol aleti
// Kasa Modum Beğenecekmisiniz? //
Ekran kartını pek beğenmedim..
Ancak soğutma sistemin güzele benziyor..:))
:) thnx değişcez artık lga işlemcilere geçicez artık napalım
Güzel kasa modding arkadaşım o neonlar güç kaynağını çok zorlarmı bende bir tane almak istiyorumda.
Su Soğutma Demişsin Göremedik ???
Su soğutmalı sistemlerde zamanla su dağıtım kanallarının kireçlenme yapıp tıkandığını okumuştum. Üstelik bir UPS kadar da yer kaplıyor. Bence hiç ergonomik değiller.
Bir gün hiç ısınmayan (ya da en azından ılık çalışabilen) ekran kartı yada işlemcileri görebilir miyiz acaba? Nedir bu çektiğimiz soğutmak için bunları arkadaşlar...
arkadaşlar su soğutma mod yapan arkadaşlarımın işine yarıyor normal de suyunu temizle yok suyunu değiştir.. cok ugraş istiyor arkadaşımın dediği gibide zamanla kireçlenme yapıp tıkanıyor şimdi sattım ama diğer özellikler halen durmakta sizinde kasalarınızı bekliorum...
Dıger resımlerıde gondereyı unutmusun arkadasım..
Recep BaltaşGüzel olmuş ama ben buna Mod diyemem..sen şeffaf kasayo mod diye önmüze koymuşsun.(Eleştirelim ki daha iyileri gelsin :))roxside adlı kişilik kardeşim olur :)Su soğutma güzel...Ama birde fotğraf makineni değiştir derim...Aşırı derecede Noise var...
bir önceki kasamız mod tu casper kasa ne hale getirmiştik.ozamanda imkanlarımızın yettiği kadar bişiler yapmaya çalışmiştik wallahi kusura bakmayın goruntuler içinde 6630 la ancak bukadar gosterebiliyorum :) yani goruntu kalitesi tel ile oldugu için bence cok güzel
Son Düzenleme: PanikAtak ~ 30 Ağustos 2006 02:20
ewt telle guzel cekılmıs,fazla oyun oynamıyorsun galıba ekran kartına gore,bıde sen bu kasa ısını hobı halıne mı getırdın? benımkı walla normal,fazla ellemedım.Bı fanlar ıcın şinyalle deldım o kadar
wallahi bi anda hobi haline geldi bigün aldım makınanın yan kapağını demir testeresiyle şekile soktum soktum kasayı kırmızıya turuncuya boyadım :) ondan sonra takıntı oldu şeffaf kasa sipariş werdim hemen bitane iyide ekran kartım zamanın en iyisi 431 YTL Faturası war :):) yani cogu 16x kartlarla kapışıyor pek oyun oynadıgım yok daha cok testlerle ilgileniyom şimdi cabam amd4600 için olacak :) herkese iyi modlar
benim mod nasıl????? ilk hal
yukarıdaki tabiikide benim değil nerde o beceri bunu yabancı bir sitede gördüm
Çok Güzel Aynı Kasayı CeBit te (özellikleri aynı mı bilmiyorum) Ati nin Standında Gördüm
arkadaşlar boş verin kasanın görünümünü. benim anlamadığım kasaya bakarak mı kullanıyoruz bu bilgisayarı. ne gerek var kasa modifiye etmeye. ben olsaydım bu harcanan paraya parça alırdım.