Arkadaşlar bana öyle bi kasa tavsiye edinki görünümü ve soğutması feel hurricane kadar gzel olsun. >>> bu model (() içinde psu olmasın. fyatıda 100- 160 ytl arası olsun. benim bulabildiğim aerocool m40 var. sizinde önerileriniz varsa sevinirim.
KASA SEÇİMİ YARDIM !
boyle bır model var ama 160YTL'den bıraz pahalı..Bence sen bu kasayı al ve ıcındekı PSU'yu sök gitsin.
Borga-xboyle bır model var ama 160YTL'den bıraz pahalı..Bence sen bu kasayı al ve ıcındekı PSU'yu sök gitsin.
benim yaptıgım taktik, bendede feel kasa var(bunun üst modelinden, yanda 25cm fanlı falan)kasaları falan gayet kalite olur feel'in ama psu'lar dandik oluo hep, ben thermaltake alıp takmıstım;)
ben şimdi kasayı pıyano sıyahına boyamak ıstıyorum. Kasayı modlıcam ve burda da fotolu anlatım yapıcam ne zamandır ıstıyorum ve şimdi araştırmalara başladım... Yakında MODLU kasamla burda olacagım ..
bence sen biraz pahalı ama sana tavsiyem antec p serisi derim ksa o kadar iyi ki ses olayı hemen hemen yok ve incelediğim kadarıyla iç donanımı da son derece harika ve özel bi yalıtım var... eğer pahalı dersen thermalmake kasa larda fena değil güzel yanlız orjinal fanı değilde yeni bi işlemci fanı takarsan yani su soğutmaklı falan daha iyi olur derim...
enarmax chakranın 150ytl lik kasa sı vardı,
gmc h 70
nxty trinty
arkadaş benin sana tavsiyem GMC H 70 almanı tavsiye ederim bende ondan almayı düsünüyorum.Alan arkadaşlar memnun sende ondan alırsan iyi olur.
Benin sana tavsiyemde GMC.H 70 almanı tavsiye ederim.