YENİ KASA ALMAK İSTİYORUM COK BAKTIM AMA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM....FİKRİ VEYA GÖRÜŞÜ OLAN VARSA SÖYLERSE SEWİNİRİM????
kasa seçiminde yardımcı olur musunuz?
İçinde PSU olsunmu yoksa PSU'suz bır kasamı alıcan. butcen nedir ben sana 600 dolarlık kasa önerisi de yapabılırım. Butce önemli
butcem 200 ytlye kadar ve psu suz....
ya elbette o kadarr vercek olsam kesinlikle termaltake alrım...ama okadar veremem
darko tesekkurler kasalar guzelmiş aklımda buluncak...
http://www.segmentbilgisayar.com ... &strPageHistory=cat bırde bu kasalara bir bak derim. Hepsıburada'da satılıyor.
ya aslında bakmıstım bu kasaya kullanan varsa bilgi verebilirmi?gürültü oranı falanla ilgili?
Sen soğutma sistemine önem ver derim
Arkadaşların önerdikleri kasalar hem sogutma hemde görüntü yönünden cok güzel kasalar onları tercih erdersen daha iyi olur.
TT'i seçerdim ben...soğutması gayet guzel gibi görünüyor.
tesekkürler arkadaslar gercekten yardımcı oldunuzz.... termaltake ki almaya karar verdim....
mbr arda arkadaşım aslında kararını vermiş görünyorsun ama yinede değişirse seni uyarmak istedim xclio a380 kasa ben kullandım kesinlikle tavsiye etmiyorum belkide bu yanda ve önde 250 mm fanı bulunan bütün kasalar için geçerli ben xclio için sölüyorum özellikle bikere öndeki daire şeklindeki bölüm çeride normal kasa şekli yani yanlardan giden hava sadece kasa ve dışına yapılan plastik arasında kalıyor işin kötüyanı ise butur fanların sadece uçlardan hava akımı vermesi yani fan büyük fakat yanlızca ucları hava akımı salıyor yüksek devirdede ses yaptından yine hiç bir anlamı kalmıyo