2 veya 3gb ram ve 1 gb ekran kartlı kasa almayı planlıyorum. bunlar bana nekadara patlar ve hangi markaları önerirsiniz yardımlarınız benim için önemli
kasa toplıyacam yardım
hazır sistem tavsiyesi istiyosun sanırım? forumda kimse hazır sistemi tavsiye etmicektir. sen bütçeni belirtirsen uygun bir sistem toplanır.
bütçe ne kadar ne için kullanacaksın monitör klawye fare olcakmıBu nasıl yardım anlayamadım doğrusu...
of anam offff !!
kaç kere diyoruz doğru düzgün konu açın.
bak adam oraya süs olsun diye yazmamış !!
https://www.chip.com.tr/forum/kon ... onanim_t174136.html
sadece kasa sadece kasayı yenilemek istiyorum oyunları kaldırmıyo diye yenilemek istşyorum. klavye fare yok bütçe belli değil. gayet açık oldumu?
1-2-3-4 hatta 5.000TL'ye bile toplanır sistem.
senin kafanda bir miktar yokmu örn; 1.500TL gibi.
öncee bütçeni belirleyecenn ona göre sistem önerisi gelsin oyunu kaldırıcak 600 tl lik kasada var 3000 tl lik kasada var :S
sen yardım et ozaman ?Tamam öneri için bunlar gerekli.O konuda haklısın ama adam yardım istemiş sen adama fırça atıyorsun.Daha güzel bir dille sorulamıyor mu bunlar? Ayrıca üyelerle uğraşmak zorunda da değilsin.Kimse seni burada zorla tutmuyor.Konuya bakarsın bilgi verilmişse yardım edersin verilmemişse hiç bakmadan kapatırsın.Sana herkese yardım et diye maaş mı bağladılar da "uğraşıyoruz" diyorsun?
bütçeyi biliyormusun ?
klavye, fare ve monitör varmı bunları biliyormusun ?
ne için kullanacak ?
peki günde kaç tane bunun gibi üyelerle uğraştığımız biliyormusun ?
sen kafandaki bütçeyi belirtirsen buradaki arkadaşlar o bütçe ile + veya - olarak en iyi sistemi toplayıp sana öneri olarak sunacaklardır ama böyle bana sistem toplayın arkadaşlar dedinmi ben örnek olarak sana bir tane sunayım bakalım beğenecekmisin ?
ASUS Crosshair IV Formula AM3 AMD 890FX / SB850 DDR3 200MHz(O.C) Anakart 470TL
AMD Phenom II X6 1090T Black Edition 3.2GHz / 3.6GHz Turbo Core 9MB Cache İşlemci 573TL
THERMALTAKE FRIO INTEL LGA775/1156/1366 & AMD AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU 126TL
GSKILL 8GB (2x4GB) Ripjaws DDR3-1600Mhz CL9 1,5V Düşük Voltaj DUAL (9-9-9-24) 737TL
OCZ XTC2 MAVİ LED'Lİ BELLEK SOĞUTUCUSU 48TL
OCZ 60GB Vertex Serisi Sata2 64MB Cache SSD (işletim sistemi) 397TL
Windows 7 Ultimate Edition 64Bit 390TL
WD 3.5" 500GB 32MB SATA2 7200 Rpm Caviar Black Harddisk(yedek) 107TL
WD 3,5" 2 Tb My Book2 Studio USB2.0 / E-Sata / Firewire 400-800 Harici Disk(harici yedek) 429TL
ZOTAC GTX480 AMP! GDDR5 1536MB 384Bit Nvidia DX11 Ekran Kartı X2 1047X2=2094TL
veya
SAPPHIRE HD5970 GDDR5 2GB 512Bit (256Bit*2) ATI DX11 Ekran Kartı 1225X2=2450TL
THERMALTAKE TOUGHPOWER 1200W GÜÇ KAYNAĞI 604TL
COOLER MASTER HAF 932 FULL TOWER SİYAH KASA 333TL
neyse saolun tartışmaya deymez iyi akşamlar hepinize
Tamam öneri için bunlar gerekli.O konuda haklısın ama adam yardım istemiş sen adama fırça atıyorsun.Daha güzel bir dille sorulamıyor mu bunlar? Ayrıca üyelerle uğraşmak zorunda da değilsin.Kimse seni burada zorla tutmuyor.Konuya bakarsın bilgi verilmişse yardım edersin verilmemişse hiç bakmadan kapatırsın.Sana herkese yardım et diye maaş mı bağladılar da "uğraşıyoruz" diyorsun?ben sinirli değilimki fırça atayım her zamanki halim bu benim.
maaş aldığm falanda yok, zorlada tutmuyorlar .
ayrıca her zaman herkeze tek tek soruyoruz yada söylüyoruz buna mecbur değiliz.
konu açmadan önce okusalar, anlarlarda neyse.
sonrada diyorlarki o kadar kişi bakmış neden kimse cevap yazmıyor diyorlar
uğraşıyoruz diyorum çünkü bu sitede takılmak benim hobim uğraşmak istemesem takılmam zaten.
sende söyle bütçeni falan ne istediğini yapam sana bi sistem bakma öyle sinirli gibi duruyorum ama neşeliyim şu an her zamanki halim alışırsın sende.
Tamam dostum.Konuyu kapatalım.Gerekli bilgiler verilirse önerimizi yapar köşemize çekiliriz.Kırgınlık olmasın da...Daha yeni geldim foruma dakika bir gol bir oldu valla...Alışırım yavaş yavaş.Daha kimseyi tam manasyla tanımıyorum.Kusura bakma.
sorun değil.
umarım bir daha yapmazlar böyle birşey.
Sistem tavsiyesi bölümü açılsa keşke konu açılışlarında form gibi birşey olsa bütçe felan belirtilse fena olmaz.