Arkadaşlar linkte vereceğim Gigabyte marka i-solo serisi kasa nasıldır acaba? kullanan yada kasayı bilen arkadaşlar yorumlarsanız çok sevinirim. Psu yok onu ayrı alacağız.
http://www.gigabyte.com.tw/Produ ... aspx?ProductID=2596#
Kasa (Yardım Lütfen)
- 1
- 2
gayet hoş ve görkemli bir kasa.
yanlız kasa alırken PSU ile beraber almanız çok daha uygun fiyata gelecektir.
mesela Akasa-Zen 520W yada LıanLI 600W kasalar gayet uygun fiyatlı..
ne kadar bütçeniz var?Sisteminiz nedir?
İSolo 210 aslında güzel kasa ancak biraz daha verip Thermaltake Element G modelini almanı öneririm,
Hem boyutu biraz daha büyük artı dört adet ledli fanı ile gayet iyi bir soğutma sağlar fanların led renkerlinide zevkine göre değişebiliyorsun
Ancak illa İsolo 210 alacaksanda sana kalmış, Element G kadar olmasada fena kasa değildir.
İSolo 210 aslında güzel kasa ancak biraz daha verip Thermaltake Element G modelini almanı öneririm,Hem boyutu biraz daha büyük artı dört adet ledli fanı ile gayet iyi bir soğutma sağlar fanların led renkerlinide zevkine göre değişebiliyorsun
http://www.vatanbilgisayar.com/t ... ils.aspx?I_ID=40415
http://www.hepsiburada.com/therm ... &productid=bd999962
Ancak illa İsolo 210 alacaksanda sana kalmış, Element G kadar olmasada fena kasa değildir.
açıkçası banada bu kasayı yurt dışında yaşayan bir arkadaşım sordu , bende sizin gibi fena olmadığını söyledim, fakat yinede çok emin olamadığım için sizlerede danışmak istedim. işin ilginç tarafı ise bulunduğu yerde bu kasayı tl olarak 95-100 lira olduğunu söyledi. o fiatı göz önüne alındığında bende iyi olduğunu düşünüyorum. siz ne dersiniz Ahmet Bey?
Evet o fiyata oldukça iyi, peki bütün kasalar mı yoksa sadece bu model mi böyle uygun fiyata satılıyormuş?
kendisine aynı soruyu bende yönelttim. benimde beğendiğim coolermaster'in haf 922 modeli vardı. mesela onun fiatı nedir die sordum? TL olarak 120 liraya falan denk gelio dedi. bana onun fiyatıda çok uygun geldi. sizcede öyle değilmi? ben trde 200 küsür lira die biliorum.
ohooo hiç kaçırma o zaman vatanbilgisayarda 350 lira HAF 932..
banada sipariş yaparsın :) haf 932 hemen alırım.
ohooo hiç kaçırma o zaman vatanbilgisayarda 350 lira HAF 932..banada sipariş yaparsın :) haf 932 hemen alırım.
benim sorduğum 932 nin bir küçük kardeşi 922 ama 932 ninde çok pahalı olacağını zannetmiyorum. ciddiysen arkadaşıma sorabilirim tabii istersen.
Haf 922 120 tl mi! arkadaşın nerde yaşıyordu, bana göndertsin bir tane haf 922:)
fiyatlar çok iyi
gerçekten eğer gönderebilme imkanı varsa ben alırım
Haf 922 120 tl mi! arkadaşın nerde yaşıyordu, bana göndertsin bir tane haf 922:)
fiyatlar ok
cidden öyleymiş ya bende duyunca çok şaşırdım. hatta baktığı siteye güvenemeyip tel ile aradı ve teyit ettirdi. haf 922 120 liraya gelio dedi. kendisi romanyada yaşıyor. bende istiyorum ama gönderme durumu nasıl olur bilemiyorum. o olayı çözebilirsek birtanede size ister ben yollarım Tr'den o sorun olmaz. hatta diğer bileşenlerde çok daha uygunmuş sanırım. bu olay benimde iştahımı kabarttı :D
boş hazır kasa düşünüyorum, Ahmet abide alacak büyük ihtimalle:)
bize senden zahmet Haf932 nin fiyatları ve stok durumunu sormanı rica ediyoruz.
Türkiyede fiyatlar uçmuş resmen, kasa alsan yanına PSU da alacaksın olur sana 750 tl.
en azından kasayı 200TL ye alırsak süppeer olur;)
acaba link varmı yada kasayı satan site v.s..
o fiyata bulmak mümkün değil gibi? =)
birde Thermaltake Speedo nun fiyatı nedir?
Bu konuda yardımcı olursan sevinirim, arkadaşınla bir görüş bakalım nedir necidir nasıl gönderebilirmi diye eğer imkan varsa dediğim gibi ben Haf 922'yi gerçekten almak isterim.
acaba link varmı yada kasayı satan site v.s..o fiyata bulmak mümkün değil gibi? =)
birde Thermaltake Speedo nun fiyatı nedir?
bende web page adresi yok şuan ama onuda öğrenebilirim. sanırım alfabe orada kyril olması lazım o yüzden istememiştim. stokta olup olmadığını tel ilede öğrenir zaten o sorun olmaz. yardımcı olurum elimden geldiğince.
Bu konuda yardımcı olursan sevinirim, arkadaşınla bir görüş bakalım nedir necidir nasıl gönderebilirmi diye eğer imkan varsa dediğim gibi ben Haf 922'yi gerçekten almak isterim.
tabii ki Ahmet Bey , gönderme olayını bir şekilde halledersek, bende istiyorum zaten haf 922, birtane fazla sipariş ederiz sizin için. saygılar
Ahmet abi 922 mi dedin, yoksa 932 yi almaycak mısın?
İlginiz için teşekkürler, HAf 932 siparişi isteyeceğim..<
Hazır turnayı gözünden vurmuşken PSU ların fiyatını da sorar mısın?
1000W Thermaltake.<
benide unutmayın bende talibim kasalara:)
932 modeli gayet güzel...
Ahmet abi 922 mi dedin, yoksa 932 yi almaycak mısın?İlginiz için teşekkürler, HAf 932 siparişi isteyeceğim..<
Hazır turnayı gözünden vurmuşken PSU ların fiyatını da sorar mısın?
1000W Thermaltake.<
benide unutmayın bende talibim kasalara:)
932 modeli gayet güzel...
arkadaşımla görüştükten sonra bildiririm. istediğiniz model kasa psu'yu da sorarım.
hocam ordan alıcaksınız iyi hoşta
yarın öbür gün grantisi ne olucak ?
hem kapılardan geçişte vergi durumu?
kasanın garantisi olsa ne olur olmasa ne olur, olmazya hadi diyelim ki bir arıza çıktı kendim tamir ederim öyle ufak tefek şeler sorun olmaz, ama işlemci anakart yada ekran kartı için aynı şey geçerli değil tabiki
Haf 922 358 lira vatanda. okadar sa bende alayım yani :D
soruya gelelim. size thermaltake m5a yı oneririm. boşverin bunu.
- 1
- 2