Bilgisayarının özelliklerini yazarsan sana kaç W takman gerektiğinide yazarlar
ama bence en az 400 W al zararı olmaz
Bilgisayarının özelliklerini yazarsan sana kaç W takman gerektiğinide yazarlar
ama bence en az 400 W al zararı olmaz
230W lık PSU artıkkalmadı bile ,, senin bilgisayarın çok eski bir bilgisayar mı ?
Yoksa sana 230 luk derken başka bişeyi mi kast etti ?
abılerım....2006 pentuım 4 casper pc
içindeki orjinal psu kaç W dı ? (yanan psu)
Olmaz ,, 400 W takılmışsa sende 400 'lük al
Eğer kendin takarsan sana bu iş maksimum 85 TL patlar :)
ama sorun psu da değilde başka bir yerdeyse onu bilemem
max outpot 400w
input 230 wt yazıyo...
yazan bu power supleyın üstünde...
max outpot 400w
input 230 wt
ya ama o auk neden o kadar dedı peki...45 cihaz 35 de takma dedı 80 olur hepsı dedi
Git ona sor :D niye böyle dedin de
resmını atıyım da bı bakın lütfen ya.delı oclam sabahdan beri
http://img824.imageshack.us/img824/8718/05072010195.jpg buyrun bi bakın...
kardeş eğer bozulduysa psu n 400watlık mış adam sana bunlardan birini satacak bunlar işe yaramaz anla artık http://www.sanalreyonum.com/urun ... -12cm-f_729762.aspx
http://www.deveyuku.com/bilgisay ... li-buyuk-fanli.html http://www.birnumaram.com/store/ ... px?productid=160864
akis diye bir parca yoktur ama akis adı altında senden bır para alma ısı var sen baska bır bılgısyarcıya gotur benım bılgısyardakı kablolar kısa devre yaptı cozzzzz dıye bır ses cıktı sonra kapandı fısını cekıp taktım tekrar calıstı hıc bır seyıde yok enkucuk bır sorun yok
kısacası sen power sap ını degıstır yenı al benım gıbı kalıtelı alkı bılgısyarın zarar gormesın
bu arada akıs dıyen bılgısayarcı yalan soyluyor akıs dıye bır sey yok
AKİS Tübitak'ın geliştirdiği Akıllı Kart İşletim Sistemidir.Bir micro işlemci içine kodlanır.Ve 68 kb'lık akıllı kartı yönetir
Bilgisayarlarla şu an için alakası yoktur.
akis ne olduğunu nasıl bilmezsiniz işlemci fanının altında krank mili ile difransiyal arasında bulunan yağ haznesinin atık kutusuna akis denir... benimkide bozuldu kasayı sanayiye götürdüm değiştirdiler... :D:D
aslında durumun bu hala gelmesinden birazda bizler sorumluyuz... bakkal çakal bilmeden sallıyacak çünkü tutturma ihtimali yüksek çünkü araştıran bir millet değiliz... şu bilgisayarları sadece oyun makinası olarak kullandığımız sürece bu devran böyle sürer gider...
akis ne olduğunu nasıl bilmezsiniz işlemci fanının altında krank mili ile difransiyal arasında bulunan yağ haznesinin atık kutusuna akis denir... benimkide bozuldu kasayı sanayiye götürdüm değiştirdiler... :D:D( akis ne olduğunu nasıl bilmezsiniz işlemci fanının altında krank mili ile difransiyal arasında bulunan yağ haznesinin atık kutusuna akis denir... benimkide bozuldu kasayı sanayiye götürdüm değiştirdiler )
aslında durumun bu hala gelmesinden birazda bizler sorumluyuz... bakkal çakal bilmeden sallıyacak çünkü tutturma ihtimali yüksek çünkü araştıran bir millet değiliz... şu bilgisayarları sadece oyun makinası olarak kullandığımız sürece bu devran böyle sürer gider...cbilgen süpersin valla gecenin 04:15 inde yarıldım gülmekten :))))
o adamı bulucam ben ve bunun ne olduğunu tam olarak öğrenecem , mutlaka benimde akis taktırmam gerek pc,me bu kadar insanı düşündürdüğüne bu kadar insanın kafa patlattığına göre mutlaka iyi bişeydir :)) sonra ilk önce tübitak sonra nasa + intel + amd + microsoft,a gönderecem bu mühim ve önemli parçayı araştırsınlar bakalım bunca yıldır bu akis olmadan bu pc,ler nasıl çalışmış ? hayret valla yaa :)) böyle rezillik olurmu ya ?
ön takım dağılmış sanırım .
baksana akis bilya takımını değiştirmen gerekiyor.
mazalllah ön takım arızalıysa asla yola pardon web'e girmemelisin.
sakın sürat yapma. sonra yan sanayisinide taktırtma.
o bilgisayacıyı sen bırak kardeş.
birinci sanayiye git. kokoreççi mustafayı az geçince congo rıza akis işindede uzman. ondan başkasına ellettirme akis'ini.
(güç kaynağın yada aç kapat düğmen arızalı kardeşim. max 75-85 tl arası. ancak işin içine elektrik girdiğinden ve sanırım genç ve tecrübesiz olduğundan muhakkak ehline yaptırt.. ama o kasap yada bakkal bilgisayarcını önce terk et. öperim yanaklarından)
:))