merhabalar geçen gün bilgisayrımı açtım açılmadı tamirciye götürdüm akis adlı bi parça yanmış dedi 80 lira yaparım dedı.ben bugune kadar böyle bi parça duymadım kasada bu nedir..bi yardımcı olurmusunuz..saygılarla..kasamın özellıklerı yuksek bısey yapmasından korkuyorum..
kasadaki akis adlı parça nedir?
akis ben de hiç duymadım. bilgisayarının özellikleri nedir?
Hangi parçadaymış bu akis ,, Onuda sordunmu ?
hiç mi açılmıyor yoksa açılıyor kullanamıyor musun
açılmıyor..hangi parçada oldugunu sormadım..akis ne onu bılmıyorum kı daha yenı ogrendım..
Sen bence bi sor bu akis dediği şey hangi parçada oluyomuş ? Ona göre bişey yazarız
O zaman götür başka bir bilgisayarcıya daha baktır .. Bakalım aynı arızayı mı söyleyecekler ?
Eğer farklı bişey söylerse birinden biri yalan söylüyor demektir
akis diye bır sey yokmu şimdi pc nın ıcınde...
abı sen söyle bişey o zaman :)..nedir akis.?
ben pc bakım onarımdan anlarım sertifikam da var ama ilk defa akis diye bişi duydum. programcılıkta var akis ama pc nin içindeki elemanlardan birinin adı değil arkadaşın da dediği gibi bir iki tanesine daha götür. eminim farklı şeyler söyleceklerdir. zaten hiç çalışmıyosa bi kaç olasılık var.
ekran kartını rami sök tak yada başka bi hdd ile dene akis diye bişeyi 2senedir yeni duyyorum :O sakın paranı kaptırma tanıdğn biri varsa akraba eş dost ona baktır
yokmu duzgun yardımcı olucak bırısı...?
Kaç W psun (poer suply) vardı ?
Hayır !!!
Eğer 400W lık power supllyın vardı ve yanan parça oysa (akis)
80TL ye tamir ettirmektense , yenisis alınır :)
ama 45 lira cihaz dıyo takma ücretı de dahıl 80 dedi bana.tamırcı
İyide ben sana ne diyorum ,,
Eğer sorun power supllydaysa
80 TL adama vereceğine git sıfır bi tane power supply al daha iyi
ama 80 tlık power suplyı neden bana 45 takıyokı...sordum 230 luk takıcam dıyo 45 tl fıyatı dedı..
230W lık PSU alma ,, Güven olmaz
230W lık psu 80Tl etmez
Takma parası da verme bence ,,, Çünkü power suplly takmak çok kolay ,,, Burada sorarsan bile söylerler sana
230 luk taksam nolur peki sizide mesgul edıyorum ama.