Benim kasamdan bazen acayip sesler geliyor.Bundan yaklaşık15 gün önce sanki uçak uçuyor gibi deliler gibi bağırmaya başladı bende hemen kapattım ve sonra tekrar açtım bu iki defa oldu akabinde içini açtım baktım şöyle bi;daha önce farkedemediğim bi ses vardı zaten o daha öncede vardıda pek umursamıyordum.Bundan sonra sanki o sesin volumü biraz açılmış gibi geldi,ilk zamanlarda kasamın arkasında bulunan fandan şüphelendim parmağımla dokunup durdurdum ses kesildi.Ama ne hikmetse benim bilgisayar hocam harddisc dedi nedem bilmem.Aradan 4 gün geçti gene aynısı oldu ve o ses ve gene aynısını yaptığımda ses gitmedi ve harddiscde sanki bi sorun varmış gibi geliyor....Yardımcı olursanız sevinirim..Şimdiden teşekkürler.
Kasam'dan sesler geliyor..Acil yardım.!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,298 mesaj
buradan nasil yardim edelim. sen zaten olayi cozmussun. bunu hep yaziyorum kasalarin icini temiz tutun. komresor ile temizleyin. hic yoktan elektrik supurgelerinin ince uclariyla temizleyin. fanlar da dahil. sorun HDD de ise bunu sen anlayabilirsin. biz buradan evet kesin HDD den ses geliyor diyemeyiz...
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
69 mesaj
Bilgisayar hocam kendinden emin bi şekilde kasama bile bakmadan harddisc dedi şimdi kendimemi güvenmeliyim yoksa hocamamı.