arkadaşlar kasanın üstünün çok ısınıyo nee yapmalıyım???
kasanın ısınması NEDEN???
her kasanın üstü ısınır .arkadaşım eger aşırı ısınıyosa ona göre de sogutucular var
Eğer bilgisayar çok sıcak bi yerdeyse veya kasa çok kapalı bi yerlerdeyse daha açık hava alan bi yere çıkarmayı da deneyebilirsin...
kasanın üstünün sıcak olması bu sıcak havalarda normal farkındaysan çok sıcak havalar ayrıca PC'ni koyduğun yerlede alakası var arkasnda ve önünde 50cm yer bırakmalısın ve en az 2 kesanrı çık olalı yapmazsan fan tozlanır veya PC çok ısınır şahsen ben küçük vantiratör kullanıyorum PC'imde yukarıdaki durum yok diye
Bence ya PC'i açığa çıkar ya da küçük vantiratör al bu işine yarayacaktır
Fakat kalıcı bir çözüm istiyorsan güçlü 2 fan al PC'in çok ısınmaz ben şahsen 80 dereceye vurdurdum reset atı :)
kasanın ustune 12'lık fan takıp dısarıya üflemesını sağlayabılırsın bu sekılde sıcak hava tahlıyesı daha rahat olur.Isınan hava genleşir ve tavana cıkar mantıgı
Borga-xkasanın ustune 12'lık fan takıp dısarıya üflemesını sağlayabılırsın bu sekılde sıcak hava tahlıyesı daha rahat olur.Isınan hava genleşir ve tavana cıkar mantıgıbenimki gibi üstü kapalı olursa:D