Arkadaşlar ilginç gelebilir ama bir sorum olacak. 2 gündür inanılmaz şekilde kaşınıyorum. Son günlerde dahada arttı. Uyuyamıyorum ve şuan çok uykum var.
2 gün önce denize gittik. Uzun süre denizde kaldım. İlkten çok fazla yanıklar sonra başıma bela olan bu kaşıntı
Kumsalda çok fazla uğur böcekleri vardı. Bir kaç farklı böcek daha vardı ama incelemedim Denizdeyken sağ koluma sanki bir iğne battı gibi oldu,büyük bir refleksle sudan çıktım ve koluma baktım ama bir şey bulamadım.
Denemediğim şey kalmadı. İnternet üzerinden onlıne doktorlara bile mesaj attım (()
Arkadaşlar kaşıntımı bitirecek çözüm söyleyene bir hediyem olabilir
Kaşıntı [KONU KAPANDI] :D
- 1
- 2
Ömer senin yüzün yere bakıyo
Şaka bir yanaa geçen gün yandım diyordun. Eğer benim gibi derin inceyse kaşıntı yapar. Hem de her yerinde
Çözümü burada araman yanlış bence sonuçta sağlık ocakları,devlet hastaneleri var.Yani burada forumda sana muayene yapacak olmaz...
Reborn'un dediği gibi ya deniz anası veyada denizden falan iltihap kaptın Erdem'in dediği gibi sana en yakın sağlık ocağına başvur.Geçmiş olsun kardeşim.
Coşkun OLCAdeniz anası veyada denizden falan iltihap kaptınBilmiyorum olabilir. Dediğim gibi denizde koluma bir şey battı. Ama denizanası yoktu denizde
Yarın saat 08:39'da hastahanedeyim
Teşekkürler hepinize
Arkadaşlar ben deniz şakayığından şüpheleniyorum
DENİZ ŞAKAYIĞI Renkli çiçekleri andıran bu güzel görünüşlü yaratıkların bazıları zehirli olabilir. Temastan dolayı meydana gelen kaşıntı ve kızarıklıklara süngerci hastalığı denir. Temastan kısa bir süre sonra,kaşıntı ve yanma başlar,daha sonra deri kızarır ve içi su dolu minik kabarcıklar oluşur.
Denizde yosun vardı. Çok dikkat etmedim ama bu canlılar büyük ihtimalle
Vay bea chip online yi görüyormusunuz bilgisayarları aştık şimdi doktorluğa başladık namımız ep ey ilerlemiş
sah1nVay bea chip online yi görüyormusunuz bilgisayarları aştık şimdi doktorluğa başladık namımız ep ey ilerlemiş
Tunca (tuncab) öldün oğlum sen
Sen bana banyo iyi gelir demişsin. Hiç bir etkisi olmadı. Hastalığı araştırdım BANYO ZEHİRİ DAHADA FAZLA YAYIYORMUŞ
Çözümü ise ;
- Deniz suyuyla yıkanıp üzerine alkol sürülecekmiş.
Oğlum tunca benden kurtulmak istiyorsan açık açık söyle
hehe hiç gülesim yoktu cevaplara.
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. aslında bu hastalık hepimizde var başta tepedekilerde ama elden birşey gelmiyor. :D fakat senin için bir önerim olabilir denemeni tavsiye ederim.
zamanın birinde bende de böyle bir illet baş göstermişti ve öyle tatlı kaşınıyordu ki sorma. genç bayanların kalabalık olduğu bir dolmuşta nerdeyse krize girmiştim zar zor attım kendimi dışarı ondan sonra hart hurt.
neyse uzatmayayım gitmediğim doktor almadığım ilaç kalmadı sonuç sıfır. aklıma şu meşhur uyuz ilacı geldi şişede cilde sürülen. gittim eczaneden aldım boynumdan aşağı bir güze yedirdim ilacı. 12 saat kalması gerekiyor vücutta diye yazılıydı ben 48 saat yıkamadım sonra bir banyo... yahu hiç bu kadar rahatlamamıştım kaşıntı bir yana cildimde bulunan ne kadar fazlalık varsa 2 gün sonra pul pul dökülmeye başladı. yani anlayacağın cillop gibi olmuştum.
OOOOMMMMEEEERRRRTunca (tuncab) öldün oğlum senhadi onu anladık da alkol napcan
Sen bana banyo iyi gelir demişsin. Hiç bir etkisi olmadı. Hastalığı araştırdım BANYO ZEHİRİ DAHADA FAZLA YAYIYORMUŞ
Çözümü ise ;
- Deniz suyuyla yıkanıp üzerine alkol sürülecekmiş.Oğlum tunca benden kurtulmak istiyorsan açık açık söyle
Bira almaya bak sen
XxXDaRKoXxXhadi onu anladık da alkol napcanBiralar Erdem'den
Bira almaya bak sen ....
OOOOMMMMEEEERRRRTunca (tuncab) öldün oğlum senSen bana sadece çok yandım demedin mi? Doğrusunu söyleseydin ya
Çözümü ise ;
- Deniz suyuyla yıkanıp üzerine alkol sürülecekmiş.Oğlum tunca benden kurtulmak istiyorsan açık açık söyle
Bu arada doktora git. Belki önemli bir şeydir.
tuncabSen bana sadece çok yandım demedin mi? Doğrusunu söyleseydin yaSilverdin adında bir krem aldık bakalım ne yapacak. Yarın sabah doktora...
Bu arada doktora git. Belki önemli bir şeydir.Kremi kaşıntı için değil,yanıklar için aldım
Kaşıntı için tuzlu suyla banyo yaptım sonra her yerime kolanya döktüm, büyük bir acı ama katlandım.
İşin kötüsü geçmediSon Düzenleme: omer_6134 ~ 25 Haziran 2008 19:23
Hocam kesin virüstür bu. Kis 8 ile güvenli modda bir tarat sistemi sonra bütün güncellemeleri yükle sonrada... pardon alışkanlık... geçmiş olsun diyim, ne diyim:)
BlackinredHocam kesin virüstür bu. Kis 8 ile güvenli modda bir tarat sistemi sonra bütün güncellemeleri yükle sonrada... pardon alışkanlık... geçmiş olsun diyim, ne diyim:)Ömer Bende Sana Sistemini Denize Gitmeden Önceki güne Geri Yüklemeni Tavsiye Ederim... ! (Espiri Tabi Gecmiş Olsun :)
Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 26 Haziran 2008 04:28
BlackinredHocam kesin virüstür bu. Kis 8 ile güvenli modda bir tarat sistemi sonra bütün güncellemeleri yükle sonrada... pardon alışkanlık... geçmiş olsun diyim, ne diyim:)Panda 08 de öneririrm. Nolur nolmaz vicüdunun HER YERİNİ ad-ware ile de tarat belki bakteri falan vardır . Koptum ya
arkadaşım şaka bi yana senin ki allerjik de olabilir,dediğin gibi bir zararlıda ısırmış \sokmuş olabilir.En doğrusu doktora gitmen,kan tahlilleri falan yaptırman,buradan insanlar varsayımda bulunur.Geçmiş olsun.Ben de bir zaman 3 sene mantardan çekmiştim,dışarıdan müdahale önerdiler tüm dr.lar sadece neden sonra gittiğim bir bayan dr.(Allah rahmet eylesin)kan yoluyla (ilaçla)kurtarmıştı.
yok beyler ya deniz anası olamaz benim bildigim deniz anası havalar soguyunca hani böyle agustos eylül e dogru çıkar. o nedenle tatil için bu zamanlar hatta hatta 1,5 hafta filan sonra ideal zamanlardır bence. tam sıcagın bastırdıgı zamanlar....
deniz anası olduğunu bende sanmıom..57mm nin dediği gibi soğuğu sever ve bir değersen birkaç gün derin acı ve kızarıkla gezersin(en iyi ihtimali)(zehirli olanıda var!).
viking20 mantar hastalığı denizdende bulaşabiliyor bildiğim kadarıyla
şimdi gelelim benim görüşüme:D deniz sineği die birşeyi duydunmu hiç?? normal sinekten biraz daha gelişmiştir. denizin üstünde uçar ve av arar. üstüne konduğunu farketmezsin. ve kan emiyor. ve aynı sivrisinek gibi bi şişkinlik yapar. feci de kaşınır.
tam bumu bilemem. ama gerçekten en iyisi senin doktora gitmen. denize girdiğin yeride söle:D
ve yerinde olsam krem falan hiçbirşey sürmeden doğruca cildiye ye giderim
[viking20 mantar hastalığı denizdende bulaşabiliyor bildiğim kadarıyla](Alıntı)
-------
tam üstüne bastın,söylemeyi unuttum,dediğin gibi Fethiye de denizden kapmıştım.Suya kanalizasyon karışıyordu o tarihte,hala aynı durum söz konusumu bilmiyorum,lanet çok çekmiştim şimdi tekrar tazelendi.O dr. hanımdan Allah razı olsun beni 3 sene sonra kurtarmıştı.Kendisine çok hayır dua ettiğimi hatırlıyorum,Allah rahmet eylesin.İşin ilginç yanı kurumumun dr. idi nedense prof.lardan,hocalardan sonra en sona bırakmıştım kendisine gitmeyi.Ama beni o kurtardı.Mantar da lanet bir şey,Allah kimseye vermesin.
bu bir asalak galiba.adına bilmiyorum fakat böceklerin üstünde yaşarmış.ve çok feci kaşıntı yaparmışş bu asalak.
byburak2008N'Konuşuyon Sen ! Bi Ortamıda Bozmayı Verin Kardeşim ! Bu FORUMDA senin Seviyeni Düşecek İnsan Yok ! Konuyu Sabıttırma Kardeşim ! !CEM YILMAZ"EĞİTİM ŞART"GazaliCahillerle tartışmaya girmeyin,zira ben hiçMontesqieuinsanlar ne kadar az düşünürlerse o kadar çok konuşurlar.KonfüçyusBildiğini bilenin arkasından gidiniz,
Bildiğini bilmeyeni uyarınız,
Bilmediğini bilene öğretiniz,
Bilmediğini bilmeyenden kaçınız.
BURASI KONU DIŞI MEMLEKET MESELESİ KONUŞACAK HALİMİZ YOK "OOOOMMMMEEEERRRR" İN KAŞINMASIDA SONUÇTA KONU DIŞINA GİRİYOR. Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 26 Haziran 2008 20:05
- 1
- 2