Arkadaşlar Axle gforce 9600 1 gb ekran kartım var, ancak world in conflict oyununa girdim, oyun kasmaya başladı herşeyi muhşetem gösteriyor ancak karsıyor, daha sonra fifa 09'a girdim, ancak full grafik de olsa minumum da olsa kasıyor istisnasız, 4 gb (2+2) kingstone ram, e7400 2,8 core işlemcim var neden böyle olduğunu anlamadım işi bilenlere sormak istedim, bu arada bu ekran kartında windowsu yeni açtığımda yani bilgisayarımı açtığımda ek güç ünitesinin takılı olduğundan emin olunuz, yeterli performansa erişemediği için indirgenmiştir tarzı birşey söylüyor ancak her kablosu takılı ve fan çalışıyor, monitörümden olabilir mi? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Kasma sorunu
psu'nun marka ve modeli nedir?
birde ekran kartının 6 pinli güç kablosu takılı mı?
tüm güç kabloları takılı ancak psu ne onu bilmiyorum? söylerseniz cevap verebilirim, full grafikte çalıştırdım world in conflict'i bir de minimumda denedim tabi bunu gözümle değil de bu fsp tarzı bişey galiba performansı ölçüyor anladığım kadarıyla onda da aynı sonucu aldım, psu'nun ne olduğunu buldum arkadaşlar kasam asus vento a9 psu'ya baktım 400 w yazıyor asus modeli sürücüm güncel bilgisayarı daha dün aldım.
psu modelini tam söyleyim, asus atx400a rew:w20 yazıyor aynen böyle, bir de bil. bi anda donup kalıyor anakartım gigabyte s-series EG43M-S2H ana kart modelim. takılma sebebi de psu mu acaba?
ugurdeserpsu modelini tam söyleyim, asus atx400a rew:w20 yazıyor aynen böyle, bir de bil. bi anda donup kalıyor anakartım gigabyte s-series EG43M-S2H ana kart modelim. takılma sebebi de psu mu acaba?Bu psu benim gümlettiğim PSU OC etmeme rağmen iyi dayandı yapmaması lazımdı senin PSU da bir sorun var büyük ihtimal
arkadaşlar benim aklıma 3 ihtimal geliyor (bilmiyorum tabi sadece görüşüm) 1.si monitör, yavaş kaldığını düşünüyorum (saçma olabilir), 2.si anakartta sorun var?? 3.sü ise psu'da yarın götürürüm herkeze teşşekkür ederim bilgi için... bu arada everesti kullandum debug unknown dedi, son sorum ekran kartım nasıl?
teşekkürler kardeş bilmediğim için sordum herşey için sağolasın:)
ugurdeserArkadaşlar Axle gforce 9600 1 gb ekran kartım var, ancak world in conflict oyununa girdim, oyun kasmaya başladı herşeyi muhşetem gösteriyor ancak karsıyor, daha sonra fifa 09'a girdim, ancak full grafik de olsa minumum da olsa kasıyor istisnasız, 4 gb (2+2) kingstone ram, e7400 2,8 core işlemcim var neden böyle olduğunu anlamadım işi bilenlere sormak istedim, bu arada bu ekran kartında windowsu yeni açtığımda yani bilgisayarımı açtığımda ek güç ünitesinin takılı olduğundan emin olunuz, yeterli performansa erişemediği için indirgenmiştir tarzı birşey söylüyor ancak her kablosu takılı ve fan çalışıyor, monitörümden olabilir mi? yardımlarınızı bekliyorum teşekkü"Ek güç giriş ünitesinin takılı olduğundan emin olunuz.Yeterli performansa erişemediği için indirgenmiştir." arkadaşım bu demek oluyorki, ekran kartına takılması gereken 6 pinli molex çıkışını takmamışsın kasar tabi o zaman!