sistemim
xp sp3
intel pentium IV 3.20 ghz
230 gb hdd
2 gb ram 677 mhz
ben AVG free 0.8 kullanıyorum ama hiç bişe yakalamıyor tuhafıma gitti sistemimi kasmayacak antivirüs neler tavsiye edesiniz
sistemim
xp sp3
intel pentium IV 3.20 ghz
230 gb hdd
2 gb ram 677 mhz
ben AVG free 0.8 kullanıyorum ama hiç bişe yakalamıyor tuhafıma gitti sistemimi kasmayacak antivirüs neler tavsiye edesiniz
avira kullanabilirsin cok güzel
sistemin güzel kaspersky 2009 kullan kasmaz
Nod32 kullanın ben ce, sistemi hiç yormuyor , gayet kullanışlı ve sürekli kendini güncelliyor, güncellemeler de hiç bir sorun çıkarmıyor, herhangi bir şekilde oluşan bir sızıntıya karşı hemen aktif devreye geçiyor, anti vir , avg, bit defender denedim ,benim için en iyisi şuan. tavsiye ederim.
avira antivir yükle 10.416 K ram harcıyo :D
sistemin benimkiyle hemen hemen aynı sayılır.KİS 2009 u kurmanı tavsiye etmem.ben 2 ay tahammül edebildim.tarama sırasında çok kasıyor.taraması çok uzun sürüyor.kısacası 2- 2.5 saaat pc de bişey yapamazsın.avira free antivirüsü tavsiye ederim.hiç kasmaz ve çok iyi koruma sağlar.yanına da mutlaka ad aware yi kur.çok rahat edersin.
buradan buyrun efendim hiiç hiiiç hiç hiç hiç kasmaz bir tanedir 3 buçuk senedir kullanıyorum
http://www.free-av.de/en/index.html
S.W.A.Tsağolun başka tavsiye yokmu hangisi fazla tavsiye edilirse onu kurcam kis 2009 kasarmıYanlış olanda burada zaten.
En iyi koruma kullanıcının kendisi dolayısıyla bilgi ve tecrübesidir. Tercih ettiği yazılım sadece bir araçtır.Öncelikle siz ne istiyorsunuz bunu belirleyelim. Diğerleri üzerine alınmasın bir örnekle ifadenize açıklık getirmek istiyorum. On deli bir akıllıya tavsiyede bulunsa, bu akıllı çoğunluğu fazla diye delilerin ipiyle kuyuya inerse sonuç bellidir.
Onun için sisteminizde farklı antivirüsleri deneyip test ettikten sonra, kendi tecrübelerinize göre bir seçim yapabilirsiniz. Çok zararlı bulan bir yazılımdan açıkcası ben kuşku duyarım. O zaman şunu sormak gerekir, madem bu kadar zararlıyı buldun zamanında neredeydin ve neden tespit etmedin.?
Benim ne kullandığımı aşağı yukarı herkes bilir. Outpost diye aratırsan ulaşabilirsin. Blog sayfamda da zaten düşüncelerimi yazdım. Ve şunu samimiyetimle ifade edeyim, bu antivirüsü bir çok pc ye yükledim, zaman zaman kontrol ederim henüz hiç bir pc de zararlıya rastlamadım. Zaten kendisi görevini hakkıyla yapıyor, üstelik pc yi yormadan.
Kolay gelsin. Yinede karar senin.
n o d 32 kesinlikle kasmaz
Merhaba,Sisteminizi Kasacak Bir Antivirüs Şu an İtibariyle Piyasada Yok
İstisnasız Norton 1 numara
Kasma : Yok
Virüs bulma : Asla kaçamazlar
... (böle gidiyo işte :)
Trend Micro güzel ama trial versiyonunda güncelleştirme sorunu yaşayabilirsin
benersincen o d 32 kesinlikleArkadaş haklı
kaspersky virüse doymuyor nod ayda yılda bir uyarı veriyor ve hiç kasmıyor...anlaşılan nedeni buldum kaspersky virüsleri sürekli kendine çekiyor(örneğin birtarafından virüs uyduruyor veye internetten gidip virüs indiriyor)..neden mi çünkü bende nod 32 var 40 yılda bir uyarı vermese orada olduğunu bilmeyeceğim bir de kaspersky var zaten üstünde olduğu bilgisayarı kullanıcıya bırakmıyor sürekli kendi kullanıyor...şimdi hemen cevapları hazırdır kaspersky kur da bilgisayara kaç virüs trojan girmiş gör....sanki biz bilmiyoruz virüsü trojanı...kasma işini kaspersky iyi yapıyor başka kasıntı gerekli değil... :)
avira kur bak keyfine... daha iyisini görmedim kav yıllarca favorim oldu sonra nod32 fakat sonunda en iyiyi buldum avira premium suite kendi sitesinde bedava key de veriyor ohh daha ne
Eset smart security 3.0 ı tek geçerim 12.27 mb ram kullanıyor ve çalıştığını bile anlamıyorsun (düzgünce ayarlayınca(otomatik tarama vb.)
ben virüs programı kullanmıyorum ve gayet çok rahatım tavsiye edrim
Bizim büroda 4 makinada nod32 kuruluydu. Bunlardan birine mail ile bir tür worm bulaştı. 4 makine de formatlık oldu. Ben ise tesadüf eseri kis'in trial versiyonunu kurmuştum. Benim makineye hiç birşey olmadı. Artık nod32'ye şüphe ile bakıyorum. bu olay sonucu biz de kis müşterisi olduk.