Casper Nirvana Laptop kullanıyorum bir gün sebepsiz bir şekilde oyunlar kasmaya başladı Far Cry2 Pes 2010 gibi bazı oyunlarda hiç sorun olmazsken yıllarden beri oynadığım Mirros Edge gibi oyunlar kasmaya başladı bilgisayara format atıcam ama şöyle de bir sorunum var bilgisayarın içine toz kaçması performansı etkiler mi kesin birşey yok ama internetden baktığımda böyle sorunlar gördüm bilgisayarımda ısınma sorunu falan yok . Yardımcı olursanız sevinirim
Kasmayan Oyunlar Kasmaya Başladı
notebooklara format atılmaz içinde zaten backup vardır onu F2 VEYA HANGİ FONSİYON tuşunuz backup görevini görüyorsa onu çalıştırıp öyle format atmanızı önerebilirim...saygılar...
notebooklara format atılmaz içinde zaten backup vardır onu F2 VEYA HANGİ FONSİYON tuşunuz backup görevini görüyorsa onu çalıştırıp öyle format atmanızı önerebilirim...saygılar...
Laptop'lara Masaüstü Bilgisayarlar gibi aynı şekilde format atılır ki 5 ay önce aldığım CASPER NİRVANA Laptopuma 3 kere format attım üzerinde şu an 3 sistem kurulu, ayrıca elime netbookda geçti ve Asus netbook'a da Windows Home basic kurduk ama pek performans vermiyor XP'ye geçiş yaptırdık tekrar : )
Arkadaşımızın sorununa geri gelirsek eğer;
Benimde Casper Nirvana Bilgisayarım var Alalı 5 ay oldu ve 5 Patch+Hızlandırma yaması V1 yüklenince Highest Seviyede Oynuyorum GTA 4 ü sadece Textures Mediumda ve sizin Bilgisayarınızın sorunu Yeni yüklenmiş program altda görünmeden çalışıyor olabilir ve Bilgisayarınızı en yakın zamanda Virüs taramasından geçirin eğer virüs varsa Ramler boşuna kullanılabilir, ayrıca Sürücülerinizi Güncelleyin Öncelikle ekran Kartı Sürücünüzü.Son Düzenleme: Erhan Tiryakioğlu ~ 28 Mart 2010 20:14
yardımcı olan herkese teşekkürler Pc'im özellikleri
Inter Core 2 Duo Cpu P8700 2.53 Ghz
4 gb ram
32 bit işletim sistemi
Windows Vista
Ge Force Gt 130 M ekran kartı
ekran kartını daha yeni güncelledim virüs olabilir yakınlarda format atıcam ama benim korkum bilgisayarın fanında falan toz olması yani formatla düzelmicek bir sorun olması çünkü diğer türlü servise göndericem 1 ay gibi bir sürede geri dönücek bana bilgisayarım.
Aynı sorun bende de var :((( benim de Casper Nirvana CPM modeli Dual Core T4300 İşlemci, 2 Gb ram, GT 130M ekran kartı var. daha önce bütün oyunları canavar gibi oynuyordum fakat benim de sebepsiz bi şekilde oyunlarda kısa süreli kasmalar oluşmaya başladı. yaklaşık 1 dakika kasıp normale dönüyo fakat kasma olayını defalarca tekrarlıyo.. çok aşırı bi ısınma olmuyo pc de zaten altında fan pad var.. ben de toz olayından şüpheleniyorum acaba format mı atsam? servis olayı gercekten sacma bilgisayar lazım olmasa yollayacam servise de lazım oldugu için yollamıyorum bi de acaba bu durum Casper e özgü bi durum mu ?
mrb arkadaslar knıght online pvp oynuyordum dün bi sorun yoktu oyunda ama bugün bi kasma başladı kalabalık yere girdiğimde kısa kısa donmalar başladı bunların hiç biri yoktu ama ne olduysa anlamadım biri yardım edebilirmi ?