KasperSky 2'li sorun

Olkacan
16-04-2013, 18:51   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2013

Merhaba arkadaşlar şuanda bilgisayarımda KasperSky Lab antivirüs programı var malum benim bir kardeşim var böyle kötü sitelere girmeye meraklı fakat benimde önemli bilgilerim var bilgisayarda bende şöyle düşündüm KasperSky internet Secrutry ile KasperSky Lab Antivirüs aynı anda kullanılırmı?

black_flood
16-04-2013, 20:40   |  #2  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

bahsettiklerinin aslında bir farkı yada anlamı yok kaspersky ürünün piyasadaki 2. adını söylüyorsun sadece. kaspersky' ın web filtresi özelliğini ayarla iş bitsin ondan sonra istediği siteye girsin ayrıca birde parola belirle sen o parolayı girmedikçe yaptığın hiç bir ayarı değiştiremez ama gerçekten internet security lisanslı kullanıyorsan hatta murata sor o ince ayarlarınıda yapabilir sana müsait olursa uzaktan destek ile.

black_flood bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
murat5038
16-04-2013, 22:11   |  #3  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 681
6,682 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

Kaspersky lab dediğin kasperskyın laboratuar ortamını anlatır kısaca black_floodun dediği gibi açıklanır. heralde demek istediğin Kaspersky AV ile Kaspersky IS anlamında sormuşsun değilse yazacaklarımı aldırma.

Kaspersky AV sadece Sizin istediğinizde tarama ve denetim gerçekleştirir.Girdiğiniz istelerdeki zararlıları vs taramadıkça bulmaz sisteme indiğinde arka plan taramasına denk gelirse zararlı bulundu diye uyarır.Kaspersky IS ise internet üzerinden gelebilcek her türlü zararlıya karşı korur Net bağlantınızı denetleyebilir kesebilir zaman belirleyip neti kesmesini söyleyebilir,Hangi programları hangi verileri indirmesini istiyorsan ayarlattırabilirsin.

Kısaca bu şekilde idi yani KIS internet ve tüm pcyi koruyor ,KAV Tarama yaptığında PC yi koruyor.

__________

Eğer sende zaten KIS mevcut ise Zaten kardeşin ne isterse indirip kurabilir virüslü veya zararlı ise zaten otomatik silcekdir bazı tehditlerde sadece soru sormaktadır yani kardeşiniz bu gibi tehdit bulduğunda sorar ise izin verdirir ise sonra tarama yapıp temizleyebilirsiniz Geçmiş raporlara bakıp neler olduğunu zaten anlarsınız Hack ile kuşkulanmana gerek sadece virüsü etkin hale getirebilir ancak bunu antivirüs ayarlarından soru sormayıp ne yapcağını belirleyebilirsiniz ayarları değiştirememesi için şifre sistemi mevcut onu çoğunlukla aşamaz uzman değilse :) Yardım isterseniz Blackın dediği gibi buralardayım istediğiniz zaman açık olduğumda işim olmaz ise uzakdan yardım sağlayabilirim.