arkadaşlar kaspersky'ı kötülemek istemiyorum ancak sizinle paylaşmak istiyorum
benim pc'ye burdaki virüsün aynısı bulaşmış
hakan1987arkadaslar sp3 kaldirdim avira her acisimda bu uyariyi veriyor .tehlikelimi bu viruslerbende bunun hakkında bir cevap yazdıcakirler67bende antivir kullanıyorum ilk fotoğraftaki virüse antivirin sitesine baktım çok zararlı olanlarında değil low derecede bendede var iso formatlı bir dosyamda daemoon toolsla açıncada silinmiyor bende kaspersky'ı deniycem bakalım silinmezse dosyayı ihracat etcem(neyseki sistem dosyası değil):kaspersky'ı yükledim ve antivir(free) programını sildim o virüslü dosyayı tarattığımda(kaspersky ile) hiçbirşey bulmadıkısacası pek kaspersky'a güvenmeyin diyorum(not:versyon günceldi)
Belkide avire önceden silmişti?
FatturBelkide avire önceden silmişti?xmenevrenbulduğunuz virüs silinmiş kasperskyye iş düşmemiştir bence.kaspersky iyi firmalardandır.ama eset öneririmMustafa@PCKarantinaya alınmışşsa virüs kaspersky göremeyebilir.dosya normalde iso formatlı ve daemoon dools ile çevirdim yani dosyalara herhangibir müdahale yapılamıyor bu yüzden antivirde delete yapsamda yine uyarı veriyorSon Düzenleme: cakirler67 ~ 08 Mayıs 2009 22:45
Avira nın hata yapmadığı ne malum peki.Ben de avira kullanıyorum ama herhangi bir virüs tespitinde eğer avira ile silemezsem başka antivirüslerle veya antispyware programları ile taratıyorum.Kaspersky en güvenilir antivirüslerden biridir hemen kötülememek gerekir.Ben sırf pc zorlandığından kaspersky i kaldırmıştım.Yoksa hiçbir anti ye değişmem kolay kolay...
Phantom26Avira nın hata yapmadığı ne malum peki.Ben de avira kullanıyorum ama herhangi bir virüs tespitinde eğer avira ile silemezsem başka antivirüslerle veya antispyware programları ile taratıyorum.Kaspersky en güvenilir antivirüslerden biridir hemen kötülememek gerekir.Ben sırf pc zorlandığından kaspersky i kaldırmıştım.Yoksa hiçbir anti ye değişmem kolay kolay...ben kaspersky'ı kötülemiyorum sadece başıma gelen olayı paylaşıyorum ve demek istediğimde antivirin silememesi değil antivir virüsü görüyor ama kaspersky göremiyor...
xmenevrenozaman kaspersky yakalayamamıştır açıklık vermiştir.eset eset diye dilimde tüy bitti.arkadaşım bende eskiden eset kullanıyordum zaten ancak iki hafta önce 4.0 yükledikten sonra mavi ekran hataları almaya başladım(%100 eminim esetten olduğuna yükledikten sonra saniyesiyle gerçekleşiyor) buyüzden mecbur kaldım avira yüklemeye
kaspersky hiç güzel değil hem pc yi çok kasıyo bence esed nod 32 kullan ne zamandır beri kullanıyorum ve gayet de memnunum
cakirler67kısacası pek kaspersky'a güvenmeyin diyorum(not:versyon günceldi)Kötülemiyorum diyorsun ama güvenmeyin diyorsun.Bence aynı kapıya çıkıyor.Neyse uzatmadan şunu belirteyim.Defalarca söyledik daha önceleri.Hiçbir antivirüs %100 koruma sağlayamaz diye.Sonuçta Kaspersky virüs kaçırmaz diye bişey yok.Her antivirüs hata yapabilir.
Phantom26Kötülemiyorum diyorsun ama güvenmeyin diyorsun.Bence aynı kapıya çıkıyor.Neyse uzatmadan şunu belirteyim.Defalarca söyledik daha önceleri.Hiçbir antivirüs %100 koruma sağlayamaz diye.Sonuçta Kaspersky virüs kaçırmaz diye bişey yok.Her antivirüs hata yapabilir.ben pek güvenmeyin dedim(kullanmayın o hiç iyi değildir demedim,isteyen kullanır isteyen kullanmaz ona kalmış bişey) sadece uyarıda bulundum yani bu kötülüyor anlamına gelmez ve ben de %100 koruyor demiyorum zaten kasperky'ı herkez okadar övüyor ama antivir'in databasesi daha iyi(kaspersky kaçırıyorsa antivir kaçırmıyor) diyorum umarım anlatabilmişimdir...Son Düzenleme: cakirler67 ~ 08 Mayıs 2009 23:41
Esetmi ?
O program Türkiyede oldukca populer olan sebebide crack olayina mudahele etmemesi yüzüne malware konusunda hic bir basarisin olmayan bir anti 1 kere bile 1 teste yapilan basarisini dahi bulamazsiniz.
Kasper konusuna gelince kasper iyidir ama eski kasper yok oda bir gercek 7 sürümü ile beraber kendini bozmaya basladi sürekli bir seyler eklemek istegi sebeb buna eskiden sadece virus silerdi onuda adam gibi silerdi ama malesef her yerden koruyum derken baska yerden acik veriyor.
mancukyaEsetmi ?Burada sana tamamen katılıyorum.Eset in ve nod 32 nin bu kadar tutulmasının tek sebebi crack yapılarak süresiz kullanılması.Bunun haricinde hiçbir artısı olmayan son derece güvensiz antivirüsler.Bi dönem ben de kullandım ve uzak durmaya karar verdim.Zamanlanmış taramayı bile yapamayan bir antivirüsten ne beklenir ki ?
O program Türkiyede oldukca populer olan sebebide crack olayina mudahele etmemesi yüzüne malware konusunda hic bir basarisin olmayan bir anti 1 kere bile 1 teste yapilan basarisini dahi bulamazsiniz.
bir kaç gün öncede bu virüs bana musallat olmuştu
mancukyaEsetmi ?yapmayın arkadaşlar vbulletin ve av-comparatives testlerini testten saymıyormusunuz??bu arada 4. sürüm oldukça güzel bana göre...
Kasper konusuna gelince kasper iyidir ama eski kasper yok oda bir gercek 7 sürümü ile beraber kendini bozmaya basladi sürekli bir seyler eklemek istegi sebeb buna eskiden sadece virus silerdi onuda adam gibi silerdi ama malesef her yerden koruyum derken baska yerden acik veriyor.
kasperskya sonuna kadar güveniyoum ve herkese kasperi tavsiye ediyorum ..
arkadaşım kaspersky kötülemeye gerek yok 100%100 koruma sağlayan virüs programı yok istersen iki tane virüs programı kullan veya daha fazla her virüs programın açığı farklı.ben şahsen kaspersky kullanıyorum ve kasmıyor pc de düşük.daha önce avira vardı ve virüs system dosyalarına bulaşıyoru virüsü silincede sistemi çökertiyordu ama kaspersky de böyle olay hiç olmadı.yüzde yüz güvenlik yok bunuda bilesin.
- 1
- 2