Kaspersky 2012 Türkçe Nihayet Çıktı.
- 1
- 2
eywallah hacı saolasın bende bunu arıyordum eline,koluna,parmak'larına,klavyene,işlemci'ne,power'ına,fare'ne,anakart'ına,RAM'ına..Uzun ömürler versin mevla'm
2011'in lisansı ile 156 gün de buna takılayım kurulumu yabam..
hala av lere para mı veriyorsunuz ya elle trial süresi resetleniyor regeditten böyle yapacağınıza deep freeze lisansı satın alın güncel deep freeze kullanın av yide 30 günde bir resetleyin
av den kastım total securıty yazılımı pure veya norton 360 gibi yada kis 2012 sıkıyosa spyware ve logger bulaşsın hepsini av niz temizler virusleride tek bir resette yok edersiniz üstelik sistem dosyalarına verdiği zararda eski haline gelir
tamam arkadaşlar onaylandı ;
yapılan değişiklikler ;
patchb uygulandı ; firefox 5.0 da kaspersky addon eklentileri uyum sorunu düzeltildi......
aynı zamanda ingilizce sürümüne bu yama update yoluyla yamandı....
türkçe olması dışında ingilizce sürümü arasında fark yok....zaten sürüm nolarıda aynı... 12.0.0.374
bilmeyenler için yada güvenemeyenler için ;
önce buraya gidin ;
http://www.kaspersky-labs.com/
sonra buraya gidin;
http://products.kaspersky-labs.com/
sonra buraya ;
http://products.kaspersky-labs.com/turkish/
sonra buraya ;
http://products.kaspersky-labs.com/turkish/homeuser/
en son kis2012 yada kav2012 yi seçersiniz ;
http://products.kaspersky-labs.com/turkish/homeuser/kis2012/
yaklaşık 147611320 bytelık kis 2012 dosyasını kaspersky ftp sunucusundan yükleyiniz...
güle güle kullanınız....
bir fark daha var oda boyutu ; ingilizce sürümü acayip sıkıştırılmış olup neden türkçe sürümünü 60 küsür mb ta indirmemişler anlamak mümkün değil ; kota gidiyor arkadaşlar...
ama son 1-2 hafta öncesine kadar update dosyaları kis 2012 türkçeye dahil edildiğinden bu kadar boyut farkı olmuş arkadaşlar......... birde türkçeleştirme daha fazla boyuta neden oluyor....
daha ana sitesinde türkçe sürüm görünmüyor........ yarından sonra tatilden dönerlerse eklerler... aynı ati amd teknisyenleri gibi 1.5 ay oldu nerdeyse 11.7 sürücüsü yok ..........
nedeni tatil ; holiday
bu arada sağolasın soulmy........
Uygulamaları güvenli çalıştırma özelliğini kaldırmışlar. Halbu ki bundan bir önceki ingilizce sürüm de bile vardı :/
core2duo + 3gb ram olan bilgisayarımı çok kastı kaldırdım...
uygulamaları güvenle çalıştır özelliği var arkadaşlar ; ingilzce sürümünden farkı yok...........ben xp sp3 kullanıyorum ve kis 2012 türkçe kullanıyorum
ana siteye kis 2012 arapça ve türkçe sürümleri eklenmiştir hayırlı uğurlu olsun;
http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions
uygulamaları güvenle çalıştır özelliği var arkadaşlar ; ingilzce sürümünden farkı yok...........ben xp sp3 kullanıyorum ve kis 2012 türkçe kullanıyorumhayır uygulama güvenli çalıştırma kastım ondan değil. kaspersky sanal bir ortam açıyordu yine aynı sistem açılıyordu uygulamaları güvenli çalıştırma ortamı diye. onu kaldırmışlar pure de bile yoktu şimdi internet security den kaldırmışlar pure'e alıcaklar. güvenli çalıştırma ve web siteleri güvenli çalıştırma özekliği hala kis'te duruyor. "güvenli çalıştırma ortamı" kaldırılmış
ana siteye kis 2012 arapça ve türkçe sürümleri eklenmiştir hayırlı uğurlu olsun;
http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions
hayır uygulama güvenli çalıştırma kastım ondan değil. kaspersky sanal bir ortam açıyordu yine aynı sistem açılıyordu uygulamaları güvenli çalıştırma ortamı diye. onu kaldırmışlar pure de bile yoktu şimdi internet security den kaldırmışlar pure'e alıcaklar. güvenli çalıştırma ve web siteleri güvenli çalıştırma özekliği hala kis'te duruyor. "güvenli çalıştırma ortamı" kaldırılmışBahsettiğiniz şey bu mu?
arkadaşın gösterdiği yere tıklayın ;çıkan pencerede uygulamaları güvenle çalıştıra gite tıklayınız ; sanal pc açılacaktır....
Siz güncelledikten sonra mı program da o bölüm çıktı. Çünkü ben güncellemeden biraz baktım sonra da yazılımı sildim. Sizde ana menü de farklı şeyler de vardı, yazılar daha kalabalıktı. Sanırım özellik kısıtlanmamış sadece güncellendikten sonra geliyormuş.KIS 2012 kurduktan hemen sonra güncelleme yaptım. Güncellemeden sonra araştırdım programı. Yani güncellemeden önce de var mıydı bilemiyorum.
Bu KIS'in bir regedit hilesi vardı, anlayan anladı; hâlâ geçerli midir ? Bilerek mi yamamıyorlar ne :)
sayın özkan oktay ben seriali girdikten aktivasyonu yaptıktan sonra bende o bölüm vardı ; acaba orjinal program kullananlardamı çıkıyor sadece ? (uygulamalar için güvenli çalıştırma bölümü)
öyle bir şey yapmışlarsa şaşırmam.....
KIS 2012 kurduktan hemen sonra güncelleme yaptım. Güncellemeden sonra araştırdım programı. Yani güncellemeden önce de var mıydı bilemiyorum.Hayır sorunu anladım uygulamaları güvenli çalıştırma ortamı tıpkı önceki kis sürümlerinde ki gibi yalnızca 32 bit işletim sistemlerin de çalışıyor. benim şu an ki sistem 64 bit o yüzden ben de görünmüyor. yanlış teşhis için özür dilerim. ama kaspersky de artık 64 bit li sistemler için bir şeyler düşünmesi gerekiyor.
sayın özkan oktay ben seriali girdikten aktivasyonu yaptıktan sonra bende o bölüm vardı ; acaba orjinal program kullananlardamı çıkıyor sadece ? (uygulamalar için güvenli çalıştırma bölümü)Antivirüsün korsanı ya da orjinali olmaz. Hepsi orjinal nette gezenlerin sadece crackli ve orjinal key'li farklı. Onlar da aynı performansı gösteriyor. Yani antivirüsün korsanı olmaz.
öyle bir şey yapmışlarsa şaşırmam.....
Hayır sorunu anladım uygulamaları güvenli çalıştırma ortamı tıpkı önceki kis sürümlerinde ki gibi yalnızca 32 bit işletim sistemlerin de çalışıyor. benim şu an ki sistem 64 bit o yüzden ben de görünmüyor. yanlış teşhis için özür dilerim. ama kaspersky de artık 64 bit li sistemler için bir şeyler düşünmesi gerekiyor.En çok kullanılan antivirüslerinden birisinin 64 bit sürümü olmaması ne kadar acı bir şey. Bir an önce çıksa iyi olur. Çünkü bundan sonra çıkacak olan Windows işletim sistemleri 32 bit olmayacak.
aslında 64 biti destekliyor fakat o sanal pc güvenli çalıştırma olayı 64 bit win7 de iptal edilmiş... arkadaş 32 bit win7 kursaydı olacaktı o kısımlar...
gerçektende 64 bit de neden o kısımlar çalışmaz anlamak mümkün değil......kaspersky gibi bir firmaya yakıştıramadım şimdi....
Kaspersky 2012 tam bir fiyasko netten virüslü bir dosya indireyim dedim rar formatında ama oda ne kaspersky indir abicim bişey yok dedi ve dosya indi bilgisayarıma indikten sonra aaaaa virüs varmış içinde dedi ve başladı silmeye çalışmaya ama oda nee ayarları otomatik silme ve temizle yaptığım halde zırt pır bana sorup duruyor sil diyorum aynı dosyayı tekrar uyarıyor sağlam bir virüs programı asla ve asla o dosyayı indirtmez yaptığım testlerde bütün virüs programları indirtti ama biri hariç oda reklamını yapacağım istemeden gdata isteyen verdiğim linkten kendide test edebilir herkese saygılar.
Kaspersky 2012 tam bir fiyasko netten virüslü bir dosya indireyim dedim rar formatında ama oda ne kaspersky indir abicim bişey yok dedi ve dosya indi bilgisayarıma indikten sonra aaaaa virüs varmış içinde dedi ve başladı silmeye çalışmaya ama oda nee ayarları otomatik silme ve temizle yaptığım halde zırt pır bana sorup duruyor sil diyorum aynı dosyayı tekrar uyarıyor sağlam bir virüs programı asla ve asla o dosyayı indirtmez yaptığım testlerde bütün virüs programları indirtti ama biri hariç oda reklamını yapacağım istemeden gdata isteyen verdiğim linkten kendide test edebilir herkese saygılar.Özür dileyerek söylüyorum yine bana çok bilmiş diyecekler ama bu iyi veya kötü demek bir kaç virüsle anlaşılmaz. Netten bir virüs indirdim falan bunlar çok cahil kalıyor o büyük test firmaları yanında. Ben ilk defa bir Kaspersky sürmünü bu kadar çok beğendim. Çok çabuk yanıt veriyor, çok çabuk siliyor. Siz fazla uyarı vermesinden şikayetçi olmuşsunuz o yönünden ben de şikayetçiyim. Ama demişsiniz ya inmeden engellemesi lazım virüsü gerçek bir antivirüs diye, ben gün de en az 100 farklı zararlı indiriyorum ve KIS 2012 yi denediğim sıralar da indirme bloke etme sayısı yaklaşık 100 zararlıdan 85'ini direk inmeden bloke ediyordu. Anlıyacağınız hemen yorum yapmayın derim biraz daha düşünün... Daha çok zararlı indirin. Belki bir nevi program hakkın da böyle fikir sahibi olabilirsiniz, tabi performansı hakkında da. Ben 3 yıldır Kaspersky'i yakından takip ediyorum ve inceliyorum hala kesin bir sözüm yok, iyi veya kötü diye. Çünkü bazen gerçekten halt ettiği ya da faka bastığı zamanlar oluyor. Öyle bir şey işte... :)Ayrıca verdiğiniz linkte ki virüslü rar artık tarih oldu :) Daha güncel virüslerle uğraşın bayım;
Buyrun, bazı güncel zararlı indirme merkezleri:
www.malwaredomainlist.com/mdl.php
http://malc0de.com/database/Son Düzenleme: özkan_oktay ~ 30 Temmuz 2011 21:04
- 1
- 2