Evet arakdaşlar gene bir kaspersky daha :)
Benim favori kullandığım ve çok güvendiğim antivürüs programım...
Kaspersky 6.0 ıda artık sona doğru gdiliyor.. yani tam sürümü çıkacak yakında..Bende size tam sürüm çıkmadan önceki beta lardan sonunucusunu sunayım...
Bundan önceki 100 e yakın denemeden en az 25 inin denedim .. bir kısmında fecia oldu... en az 3 kere bunu yüzünden format attım.. çünkü resmen sistemi ele geçiriyor..tamamen güven meselesi..
program mükemmel çalışıyor.. şu anda bende kurulu... bir sorun yaşadandığında elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...Benim karşılaştıklarımı söyliym arkadşalr kurmadan önce bir bilgi sahibi olsunlar...
Kaspersky 6.0 da antispyware de mevcut bir çok yeri tarıyor.. buna portlarda dahil.. burda bir soru nvar yanlız siz download yaparken aynı hızda kendiside oraya daldığı için o an ne adr hızda çekiyorsanız kav .exe side bi eşyler çekiyor.. bu benim tesbidim...
onun içinde ayarlardan ;
Aşağıda gördüğünüz çentiksiz olanlarda aslında çentik var onları kaldrırsanız bu söylediğim olaydan muaf olursunuz .. ;)
Buda download linki : ftp://kav2006:Fynb02dbhec60data ... 1%20nct/kav6.en.msi
Buda aktivasyon kodu :
NOT : AKTİVASYON KODUNDA HERHANGİBİR İLLEGALLİK YOKTUR...
GÖRECEĞİNİZ ÜZERE KASPERSKY'NİN KENDİ FTP SERVER LARINDAN AÇIK OLARAK VERİLMİŞTİR...bUNUN VERİLMESİNİN SEBEBİ TAM SÜRÜMDEN ÖNCEKİ DENEMELERİ OLDUĞU İÇİNDİR... EĞER YETERİNCE TATMİN OLMAYANLAR VARSADA forum.kaspersky.com'dan FORUMLARI ZİYARET EDEBİLRLER .. BİLDİĞİNİZ ÜZERE ZATEN BETA VERSİYONLARI DENEME SÜRÜMÜ OLUP HERHANGİBİR ÜCRETE TABİİ DEĞİLDİR...
AKTİVASYON NOTU : EĞER PC'NİZDE DAHA ÖNCEKİ BİR KASPERSKY VERSİYONU VARSA AKTİVASYONDA SIKINTI YAŞABİLİRSİNİZ.. ŞAHSEN BEN YAŞADIM.. BÜTÜN ÇEREZLERİ SİLİN ESKİ VERSİYONA AİT.. VEYA REGİSTER LATER DEDİĞİNİZDE DE SIKINTI YAŞAMASSINIZ...
SAYGILARIMLA ;)