Kaspersky 7.0.0.125 resmi sitede yayınlandı
şu an ben yeni kurudum internet security pack i ilk etapta pek bir fark yok gibi ama biraz daha kullanmak gerekiyor anlamak için
Güvenlik duvarında saçmalamışlar. Ben internet security kurdum, sadece anti-virus özelliği çalışıyor. Çünkü CHIP Online'ın hiçbir sayfasını açamıyorum. Engelliyor.
??!!tuncab hayrola o niye?bende KİS kurdum kullanıyorum,öyle herhangibir sorunum yok (v.7.0.0.125)settings den (firewall)ayarlara bak gerekiyorsa düzenle,bnde firewall low seviyede,tüm diğer secenekler enable.Ama bazen banada oluyor mesala bugün anakart cd sini blokladı,hatta nette sistemin tavlasını bile açtırmadı.Allow deyip geçiyorum.
merhaba . ben 2ay önce kaspersky kurdum.fakat keyde bir ynşlık yaptıgı için kasper 2 aylık kullanım süresi verdi baana . ve o son buldu . bnm bunu güncellemem için var olan keyi silip aynısını tekrarlasam sistem çalışcak mı ? yada nasıl güncelliycem ltn bu konu hakkında acil yardımcı olabilirmisin ? program güncellenmeyi bekliyor çünkü
http://62.134.200.252/cobi/relicense.php bu sitede 3 aylık yasal key verılıyor. mailini yaz ve 3 ay daha rahatsın
7.0 için 6 aylık key verilmeye başlandı
yakında adresini foruma vericem
çoooooooooooooooook teşekkür ederimm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk