Yada ikisimi?farklılıkları nedir?birinin kurulu olması yetermi..cevaplar için teşekkürler.
Kaspersky Anti Hacker mi?Zone Alarmı?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arkadaşım bence zonealarm pro kullan.Chip dergisinin şubat sayısında 2006 yılının en iyi komple güvenlik yazılımları testinde Zonealarm'ın firewall testlerinde en başarılı program olduğunu gösteriyordu.
zone alrm bılıgısayarı yavaşlatıyor bende amd 2800 512 ram var baya yavaşlattı ve bılıgısayardan ıyı anlaman lazım port acımında kesin bir sorunla karsılaşıyorsun
Sadece yawaşlatma değil ayrıca bi prog. download etmek istediğin zaman indiremiyosun çok acaip bi prog. daha tam alışamadım :D
Arkadaşlar bende sizdeki sorunların hiçbiri olmadı.Yavaşlatıyorsa bile bu senin pc'nin güvenliği içindir.Üstelik internet hızınıda etkilemiyor yanlız "caucasianeagle" arkadaşın dediği gibi portları iyi bilmek gerekiyor.
merhabalar yardımcı olursanız sevınırım!!Kaspersky antivırus yukledım fakat lısans key ıstıyor..ve calısmıyor!!yanı sanırım guncelleme sıfresı ıstıyor herhalde.. bu sıfreyı nereden bulurum yardımcı olurmusunuz??tsk ederım
sms_romerhabalar yardımcı olursanız sevınırım!!Kaspersky antivırus yukledım fakat lısans key ıstıyor..ve calısmıyor!!yanı sanırım guncelleme sıfresı ıstıyor herhalde.. bu sıfreyı nereden bulurum yardımcı olurmusunuz??tsk ederıArkadaşım bu konu warez'e giriyor.Böyle konular chip forumlarında yasak bilgin olsun.Ama google da aratırsan lisans key'i bulursun veya paylaşım programlarında.
ben zone alarm proyu p3 733mhz 128mb ramde kaspersky antivirüs ile birlikte kullanıyordum ve yavaşlatmıyordu senin bilgisayarda nasıl yavaşlatıyor anlamadım. bence kesinlikle kullan zone alarmı biraz araştırmayla öğrenirsin...