arkadaslar ben taminndir.comdan kaspersky antivirüs 2009 u yasal denem sürümünü indirdim ve kurdum inndir.com da ise kaspersky antivirüs 2009 beta versiyosununu indirsem calısırmı bide tamindir.comdakinin sürümü 8.0.0.357 inndir.comdakinin 8.0.0.430 acaba farklı sürümlermi
KASPERSKY DENEME SÜRÜMÜ
indirdiginde bunun yenibir sürümü var diyecektir çakışma sorunu olursada çalışmayabilir
Kaspersky Antivirüs 2009 8.0.0.429 Nct
ftp://downloads1.kaspersky-labs. ... /kav8.0.0.429en.exe
Kaspersky İnternet Security 2009 8.0.0.429 Nct
ftp://downloads1.kaspersky-labs. ... /kis8.0.0.429en.exe
1. Neden beta yüklüyorsun ki? Kararlı final sürümünü yükle işte. Daha az sorunla karşılaşırsın.
2. 8.0.0.430, 8.0.0.357'den daha günceldir. Bu nedenle 8.0.0.430 sürümünü yüklemen daha mantıklı olacaktır. Ayrıca da inndir.com veya tamindir.com yerine doğrudan Kaspersky'nin sitesinden indirmen daha iyi olacaktır. Çünkü Kaspersky'nin sitesinden indirdiğin dosya hem daha güvenilir olur, hem de en güncel sürümü indirmiş olursun.
sen onları boşver ücretsiz bir tane indir sonra onun yanına düzgün bir ek daha kur mesela avira yanına spybot resident kolay gelsin
arkadaşlar kis 7.0.1.325 (türkçe)32.9 mb indirsem ne tavsiye edersiniz(inndir.com dan)30 gün kullanımlı.
yanlız sorun şu:bilgisayardan kaldırmada zorlanabilirmişiz.komple korumalı paketmiş,bu bence çok iyi.
birde bunu indirince (bende avast 4.8 var) bendeki firewall ve diğer güvenlikleri nasıl kapatıcam?eskiyi hemen kaldırmak istemiyorum.
Ben kisi kaldırırken hiç sorun yaşamadım.Ayrıca ingilizce kullanabilirsen kis 2009 kur.
Avast ı kaldırıken sağ allttan önce programı durdur.Sonra Başlat/Denetim masası/program ekle kaldırdan kaldır.
Windowsun firewall unu kis otomatik kapatıyor olması lazım ama kapatmıyorsada Başlat/Denetim masası/Güvenlik merkezi ni tıkladığında altta olan
windows güvenlik duvarına tıkla.Burdan kapatabilirsin.
Not:Aynı anda birden fazla güvenlik duvarı kullanma