http://www.kaspersky.com/productupdates (son vers.)
(son vers.)
kaspersky' i bekleyenler için.
- 1
- 2
Sağolasın arkadaşım da biriniz anlatabilir mi nasıl bir anti-virüstür bu kaspersky yaf. Bende avast var memnununm ama daha mı iyi daha mı kötü... Ona göre bir değişikilik yapmayı düşünüyorum...
avast ı bırak, norton dan bile(çok kullanıldığı için bile dedim) daha iyi.bende norton internet security 2005 vardı.kaspersky antivirus personal pro 5.0 ı yükledim nortonun bulamadığı 8 virüs buldu bilgisayarımda.
Vay be en yakın zamanda yüklemeye çalışırım o zaman bi soru daha bilgisayarı yavaşlatmaması da benim için önemli kaspersky bu durumda nası çalışıor
serdarkorkutVay be en yakın zamanda yüklemeye çalışırım o zaman bi soru daha bilgisayarı yavaşlatmaması da benim için önemli kaspersky bu durumda nası çalışıBende 1,5 GB RAM var..Hiç hissetmiyorum bile..
Ama bu sorunu cevaplayacak olan ben olmamalıyım; en fazla 512 RAM`i olan arkadaşın cevabı daha net olur..:))
Arkadaşlar ben daha önce kaspersky ı kurmuştum bilgisayarıma ama daha sonra kaldırmak istediğimde kaldırmadım ve bilgisayarda tarama yaptırdığımda ne bulsa virüs diyor.
Windows un sistem dosyalarına bile virüs dedi sildi ve windows göçtü.
Şimdi tekrar kurmaya korkuyorum kurduktan sonra yapmak gereken bişeylermi var.
mesela şifreli winrar dosyalarını kırmızı işaretle gösterior ama açamadığı için öyle yapıyor her gösterdiği virüs değil aslında,mesela bende 100 e yakın kırmızı işaretlenmiş dosya gösterirken sadece 3 ünü siliyor...açıklayıcı olmuştur umarım..
İyi ama bazen öyle dosyalar buluyorki silme diyorum yinede bişeyler yapıyor tekrar aynı dosyayı buluyor.
Yani inat yapıyor illede silecek.
Bilgisayarı açtıktan sonra yarım saat hayır demekle geçiriyorum.
kırmızı ile gösterse yine iyi ama
özellikle windows içindeki dosyaları buluyor sil desem windows çöküyor.
Şuan sürümü hatırlamıyorum ama demo sürümdü sanırım, dergi cd sinde son sürüm diye yazıyordu.
denemek istedim pişman oldum.
o olaydan sonra virüs programlarını kullanmaya çekiniyorum..
tavsiye edeceğiniz sorunsuz çalışan program varmı acaba.
mesela önceden pc-cillin kullanıyodum çok güzeldi.
ilk fırsatta tekrar kuracam.
Kaspersky 5.0.388 kullanmanızı öneriyorum arkadaşlar..Son updateleri de kurduktan sonra yaparsanız yeterli olur..
stimulate04İyi ama bazen öyle dosyalar buluyorki silme diyorum yinede bişeyler yapıyor tekrar aynı dosyayı buluyor.belki o virüslü dosyanın silinse bile kendini tekrar kopyalama özelliği vardır.
Yani inat yapıyor illede silecek.
Bilgisayarı açtıktan sonra yarım saat hayır demekle geçiriyorum.
kırmızı ile gösterse yine iyi ama
özellikle windows içindeki dosyaları buluyor sil desem windows çöküyor.
Arkadaşlar Kaspersky 5x de güzel 6x de... İlkinden de çok memnun kaldım, ikincisinden de çok memnunum şimdi.
Kaspersky kasmaz. :)
hpturkasper memory taraması da yaparmı?5x memory taraması yapmıyor..
Bende Kaspersky kullanıyorum 2 tane virüs buluyor ama silemiyor.Ama yinede güzel.Benim o virüsleri nod32de avastta silemedi.
hpturkasper memory taraması da yaparmı?Evet verdiğin program indirme linkindeki 6.0 versiyonu yapıyor şu anda kaspersky internet security 6.0 kullanıyorum ve zamanım kısıtlı olduğunda "critical areas" seçeneği ile sadece sistem klasörleri ve Bellek gibi önemli alanları taratabiliyorum.İnternet security versiyonunu kullanmanı tavsiye ederim o daha iyi(sistemde zone alarm vb. kurulysa kendiliğinden kaldırıyor )Birde norton kaspersky'e oranla çok bellek yiyor...Son Düzenleme: mucitmuzo ~ 21 Mayıs 2006 23:18
ARKADAŞLAR SİSTEMİME BİR ANTİVİRÜS PROGRAMI KURDUM. (AVAST DİYE BİR ANTİVİRÜS PROG.)
TARAMA YAPTIM VE NE BULDUYSA VİRÜS DİYE SİLDİ.
MESELA POWER OFF DİYE BİR PROG. VARDI ONUN .EXE DOSYASINI SİLDİ.
BU PROGRAM BİR DERGİNİN VERDİĞİ CD DEN KOPYALAMIŞTIM YANİ İNT DEN İNDİRMEMİŞTİM.
NE ALAKASI VAR BU PROGRAMIN VİRÜSLE ANLAMADIM VE BUNUN GİBİ BİR SÜRÜ PROGRAMIN .EXE UZANTILI OLAN DOSYALARINI SİLİYOR.
BUNUN NE GİBİ BİR SEBEBİ OLABİLİR.??
ANTİVİRÜS PROGRAMI YİNE BİR DERGİNİN 2006 ŞUBAT SAYISINA AİT ÜCRETSİZ BİR YAZILIM.
GERÇİ PEKÇOK ANTİVİRÜS YAZILIMI BUNU YAPIYOR.
Arkadaşlar bende Kaspersky kullanıyorum.Çok iyi bir antivirüs programı,ayrıca norton gibi pc'yi kasmıyor.Şuan 5.0.391 versiyonunu kullanıyorum.Sizce bu son versiyona geçeyim mi?Birde İnternet security mi yükleyeyim yoksa antivirüs olanını mı?Bende Zonealarm Pro firewall var.İnternet security'nin firewall mu daha iyi yoksa zonealarm'ın firewall'u mu?
http://www.firewallleaktester.com/tests.php
buna göre zonealarm.
ARKADASLAR bende Kaspersky 6.0 vardı en son sürüm heralde dün kaldırmak istedim kaldıramadım ve format cekmek zorunda kaldım ayrıca bilgisayarı trattıgımda kimi zaman 15 ya da 20 dk sürüyo bazen de 2 dk nasıl bi program anlamadım türkce yamalı (1 yıllık ta lisanslı) __isteyen varsa verbilirim bi bakın inceleyin ben bi yerlerde hatamı yapıorum acaba cvp BEKLIYORUM
stimulate04ARKADAŞLAR SİSTEMİME BİR ANTİVİRÜS PROGRAMI KURDUM. (AVAST DİYE BİR ANTİVİRÜS PROG.)Belki sisteminde daha önceden bulunan bir virüs exe uzantılarınada bulaşıyodur yani o exe lerde sorun yok bence ama virüs bulaşınca avastta doğal olarak siliyor exe leriTARAMA YAPTIM VE NE BULDUYSA VİRÜS DİYE SİLDİ.
MESELA POWER OFF DİYE BİR PROG. VARDI ONUN .EXE DOSYASINI SİLDİ.BU PROGRAM BİR DERGİNİN VERDİĞİ CD DEN KOPYALAMIŞTIM YANİ İNT DEN İNDİRMEMİŞTİM.
NE ALAKASI VAR BU PROGRAMIN VİRÜSLE ANLAMADIM VE BUNUN GİBİ BİR SÜRÜ PROGRAMIN .EXE UZANTILI OLAN DOSYALARINI SİLİYOR.BUNUN NE GİBİ BİR SEBEBİ OLABİLİR.??
ANTİVİRÜS PROGRAMI YİNE BİR DERGİNİN 2006 ŞUBAT SAYISINA AİT ÜCRETSİZ BİR YAZILIM.
GERÇİ PEKÇOK ANTİVİRÜS YAZILIMI BUNU YAPIYOR.Son Düzenleme: TT06 ~ 24 Mayıs 2006 10:55
ARSİTRAVARKADASLAR bende Kaspersky 6.0 vardı en son sürüm heralde dün kaldırmak istedim kaldıramadım ve format cekmek zorunda kaldım ayrıca bilgisayarı trattıgımda kimi zaman 15 ya da 20 dk sürüyo bazen de 2 dk nasıl bi program anlamadım türkce yamalı 1 yıllık ta lisanslı isteyen varsa verbilirim bi bakın inceleyin ben bi yerlerde hatamı yapıorum acaba cvpBu antivirüs yazılımlarıda bir tuhaf ne bulsa siliyor programı kaldırmak isteyincede izin vermiyor.
aynı sorun benimde başıma gelmişti.
Lisanslı yazılımı nasıl vereceksin ?
- 1
- 2