Kaspersky Internet Security 2010 (9.0.0.463)
Rica ederim Adem güle güle kullan:)
http://www.kaspersky.com/after_t ... al_application_kis9
keyini burdan alabilirsin.
Arkadaşlar bu son sürüm internet security programlar cıvıttılar mıdır nedir? Resmen çıldırmışlar.Ben ESET abarttı diyordum ama KIS 2010 da neredeyse 90 tl civarlarında.Bunun daha ucuzu yok mudur? Geçen sene Ağustosta ESET SS 42 tl ye aladım şimdi iki katından daha pahalı.....
Kis 2010 bayağı yol katetti. 90 tl gerçekten fazla ama 70 civarında olsa alırdım. İnternetten key aramaya devam:P
Arkadaşlar ben bu KIS 2010 da anlık internet veri transfer grafiğini bulamadım, var mı böyle bi grafik, varsa nerde? Ayrıca aktivasyon dosyasını nasıl kullanacaz?
Download : Download Kaspersky Internet Security 2010 Final 9.0.0.463
Download : Download Kaspersky Anti-virus 2010 Final 9.0.0.463
9.0.0.463 finalini 1 aydır kullanıyorum zaten :)
kaspersky 2010 9.0.0.463 internet security veya anti-virüs türkçeleştirmek için alttaki linkten türkçe yamayı indirip uygulayın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın....
Bahsettiğin grafik arabirimi bu olmalı.
Olay Şu: Mesala youtube dan video felan izlediğimda acaba bağlantım düzgün mü? video tam yükleniyo mu? Yani bağlantımı tam anlamıyla kullanabiliyormuyum diye bu grafiğe bakarım. Grafik o anda ne kadar indirme yaptığını, ne kadar sürdüğünü, hızımın ne kadar olduğunu söyler. Ayrıca sebepsiz yere sürekli upload yaptığımda da şüpelenmeme neden olur :) (Bu şekilde bi kaç trojan yakalamışlığım var)
Edit: Aslında bunun gibi bi tane kenar cubuğum var. Can sıkmaya pek değmez
2010 sürümünün Türkçe sürümü resmi olarak ne zaman çıkacak bilen var mı?