Güncelleştirme tamamlandı hata: Hata kodu err=0x05DC000A0x05DC000A)04.09.2007 23:00:28
bu hata ne anlama geliyor acaba ben kaspersky yi el ile güncellerdek bu sorun orata çıktı.Yardımlarınızı Bekliyorum
Kaspersky Internet Security 6.0 sorunu
6 sürümleri bu tarz sorunlar çıkartmaya başladılar cidden. Sanırım firma yavaş yavaş desteği kaldırıyor eski sürümlerden. Tabi yasal bir sürüm olduğunu varsayıyorum Kaspersky'nizin. Eğer yasal olmayan bir kodla kayıt yaptıysanız bu tarz hatalar elbetteki çıkacaktır, Kaspersky firması bu konuda çok fazla titiz gördüğüm kadarıyla. Artık kara listeye almıyorlar, direktman güncellemede lisans kontrolü yapıp kötü lisanslılara bozuk güncelleme dosyaları gönderiyorlar ki sistemden kaldırsınlar diye Kasperi :P
hayır Kaspersky'ye yasal key ile yükledim..
6 sürümü için güncel türkçe yamayı indirip kur şuan kullandığın türkçe yama bozuk olan ilk betalarda çalışabilen yama.
gökhan196 sürümü için güncel türkçe yamayı indirip kur şuan kullandığın türkçe yama bozuk olan ilk betalarda çalışabilen yama.en günceli için bi link atabilirmisin
bosluk6 sürümleri bu tarz sorunlar çıkartmaya başladılar cidden. Sanırım firma yavaş yavaş desteği kaldırıyor eski sürümlerden. Tabi yasal bir sürüm olduğunu varsayıyorum Kaspersky'nizin. Eğer yasal olmayan bir kodla kayıt yaptıysanız bu tarz hatalar elbetteki çıkacaktır, Kaspersky firması bu konuda çok fazla titiz gördüğüm kadarıyla. Artık kara listeye almıyorlar, direktman güncellemede lisans kontrolü yapıp kötü lisanslılara bozuk güncelleme dosyaları gönderiyorlar ki sistemden kaldırsınlar diye Kasperi :Evet. Elini eteğini çekti. 2 gündür güncelleştirme yok.
bende tam pc taraması yapamıyorum kaç gundur sureklı %lık bır sayıda duruyor ve durdugu an pcm donuyor..ama koruma normal çalışıyor... deneme surumuyle bır ılgısı olabılır mı???benım surum 7