Selam arkadaşlar.Bilgisayarımda Kaspersky İnternet Security 2011 yüklü.Dün fotoğrafçıdan resim yüklediğim flaş belleği tarattım.20 tane tehlike buldu.1 virüs,7 truva atı yok edildi.Diğerleri ne oldu bilemiyorum ama silinmedi diye düşünüyorum.Programın penceresindeki şerit hala kırmızıda.Ve "bazı tehditler bulundu" yazıyor."Tümünü etkisiz duruma getir" komutu veriyorum ama etkisiz duruma getiremiyor.Şerit 2 gündür kırmızı renkte,yeşile dönmedi.
Bu arada bu 2 günlük süre içinde bilgisayarımı 2 sefer tam tarama yaptım.Tehdit bulunamadı.Ne yapmalıyım.
Kaspersky İnternet Security hakkında
Bilgisayarın özellikleri: İntel P4 3 Ghz (2004 yılında üretilmiş), 1,5 Gb Ram, 256 Mb paylaşımsız Ekran kartı, 80 Gb Harddisk,
kasperskydeki ana ekranda kırmızı olan topa tıkla orda onar diye bir seçenek olması lazım ; bu işlemi yapınca düzelir.....
http://www.google.com.tr/imgres? ... uCg&ved=0CB8Q9QEwAg
resimde your computer is protect yazan yerin solunda bir yeşil top var ; sizde şu an kırmızıdır. ona tıklayın... tıklayınca onar yazan bir yer görmeniz lazım.. onada tıklayınişlem bitsin... eğer hala düzelmiyorsa o flash diski tekrar takın ve işlemi tekrar edin.... flash diski düzeltmek için tekrar takmanız gerekebilir ; flash disk olmayınca onarma işlemini yapamıyordur.....
karpersky varken diğerlerini kurma bile arkadaşın dediğini yab ONAR seçeneği süslük değil karpersky nin içinde zaten hebsi var spywaresinden anti hackerına kadar