merhaba!
benim bilgisayar baya bi trojan deposu olmuştu ve ben norton varken kaspersky yükledim ve bilgisayar acayip yavaşladı....
p4 1,7 512Ram 120 gb hdd var nedendir bu sizce norton yüzünden mi?
bunu öğrenmek istiyorum çünkü....
nod32 yükledim hiçbir şey olmuyor süper ama kaspersky daha iyi galiba....
Kaspersky Kasıyo....
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.f-secure antivirus client security gayet iyi bir program.bunun dsinda bitdefender 8 seriside ihtiyaclarini karsilayabilir.yalniz bu iki programin tek kusuru manuel scanlarinin yavas olmasi
alıntı:
Gönderen : ozy_92
ben norton varken kaspersky yükledim
Birini güncel kullan yeter iki tane antivirüs'e ne gerek var?
norton bilgisayarı acayip yavaslatıyor bende de norton var ve yuklemeden once hızlı olan bilgisayar birden yavasladı..
bunu tek sebebı var ıkıtane antıvırus kullanman iki tane antivirus iki tane spyware iki tane firewall(bunlarda pek farketmez ama) daıma sitemde bi abukluk cıkarır ozelıklede ad-aware ve s&d bırbırlerını yıyorlar beraber fln kurulunca bu aynı sekılde antıvırusler ıcınde gecerlı...
norton kesinlikle arkadaşların soyledikleri gibi bilgisayarı en cok kasan ant.vırus pro. ama ben kesinlikle kasperskiy i tavsiye ederim. hem cok kaliteli. hem de kasmıyor kesinlikle
Çok ama çok yanılıyorsun acayip kasıyor ama kastığınında hakkını veriyor..Orjinel ayarlarında bırakmamanızı tavsiye ederim..Aarlarını değiştirin kasma olayını biraz hafife almış olursunuz...
alıntı:
Gönderen : private11hem de kasmıyor kesinlikle
Arkadaşlar ben internete Cfede giriyorum.Cafe Norton kullanıyor bense Kaspersky.Bir bir deneme yaptık Kaspersky Norton'u her alanda alaşağı etti.Özelliklede bazı Crack siteleri açılır açılmaz bilgisayara trojan sallıyor.Norton bunları yutuyor fakat Kaspersky anında uyarı vererekve atılan yeride göstererek siliyor.Ayrıca bilgisayarıda kasmıyor.Kaspersky'den şaşmayın...
Aynen sniper a katılıyorum daha eklencek bikaç özellik daha var ama ben baya bi açıkladım güvenlik başlığını takip edenler bilirler...
Nod32 nin güzel tarafı Windows ta silemediği virüsleri MsDos da silebilmesidir. Ayrıca Norton bilgisayarı hakikaten çok fazla zorluyor.TAvsiye etmem şu an piyasada neredeyse sıfır hata ile çslışsn Kaspersky dir. Güncellemelerini tam olarak yaptığın zaman hiçbir problem yaşamazsın...
bazı forumlarda da araştırdım kasperskyın amerikada kullanılmamasının(şirketlerde) tek sebebi rus olmasıymış!
kaspersky>norton
Norton kendisi varken başka bi antivirüs pek yükletmiyo ama nası yükledin kaspersky i ? kaspersky tek başına yeter bence...
arkadaş sana dün özel msjda attım ama bütün konular aktif. baştan okutuyorsun hepsini. yeter ya.
P4 2.4***256 ddr***win xp makinam var kaspersky kursam bi sorun olurmu.makinayı kasar mı...teşekkürler
kasmaz arkadaşım kurmanı tavsiye ederim.