ya bişeoldu kendi kapıyor açıyorum yeniden şunlar çıkıyor yardımcı olun lütfen previus appliaction launch failed ya sonra da bişeler upload ediyo pcimden ama çok uzun kaptıyorum system information u upload ediyor galiba
kaspersky kendini kapatıyor
lisansım var bide benimki türkçe de oyuzden anayamdım tıklıyom ayarlara sonra
ya ama deli etti beni kendiliğinden açılıp kapanıyor ing ce bilmiom ne yazcam google amcaya
benimki kaspersky 2009 internet security bulamadım servisle diye bişe yok orda ya
ben kaspersky7 yi söyledim kardeş kusura bakma arkadaşın dediği gibi google amcaya bi sor.
ne yazcağımı bilmiyorum bile:D
biri yardım etsin lütfen ya
Tüm üyelere:
Öncelikle CHIP Online'da olduğunuzu unutmayın!
Son zamanlarda bazı üyelerin rahatsız edici mesajları/kelimeleri var. Kuralları iyi okuyunuz. Bir kez daha hatırlatmak zorunda kalmadan banlanabilirsiniz.
Açtığınız konu başlıklarına dikkat ediniz.
Yarım, Acil, Lütfen vb saçma sapan kelimlerle dolu başlıklar açmak yerine sorununuzu daha iyi tanımlayan başlıklar kullanırsanız daha iyi yardım alırsınız.
Küfür etmeyiniz, ne eklerseniz onu biçersiniz.
Art arda mesaj atıp flood/spam yapmayınız.
Sizin sorununza gelince:
Kaspersky'i silin ve en son sürümü indirin. Türkçe sürümü eski, ve hatalı olabilir.
tamam özür dilerim peki son sürüm hangisi?
ya 8.32.32 felan oluyor ya onu diyorum
ya kaspersky bilgisayarınız risk altındadiyor bazı koruma bileşenleri çalışmıyor diyor neden öylededi
programın lisansı bitmişte ondan
taliptakoya kaspersky bilgisayarınız risk altındadiyor bazı koruma bileşenleri çalışmıyor diyor neden öbunun nedeni ya virüs yada kendi kapatmanız olabilirdosya taramasını manuel olarak kapatırsanızda bu hatayı vericektir