Bana hala nortondan mail gelmedi.Neden gelmedi acaba?
Kaspersky, Panda ve Norton 2010 Ekim günü 1yıllık
Arkadaşlar kaspersky mail adresini kabul etmiyor nasıl iş bu ya :S
Panda'ya kayıt oldum. Yazılımı indirdim. Lisans anahtarını yollamaları üç günü bulabiliyormuş.
Kaspersky'nin sayfasında "Please enter your party host's email address to receive your license." diyor *Host Email"in altında. Windows 7 partinize ev sahipliği yapan kişinin e-postasını istiyor orada.
Serafin; Norton lisansı için oradaki bütün bilgileri doldurdun mu?
Bu host mail olayını ben anlamadım :S Norton'da da trial versiyon deniyor kayıt sırasında
Norton ve Kaspersky'den lisans alabilen varsa nasıl aldığı anlatabilir mi ?
Boş iş bunlar gerçekten 1 yıılık lisans şaşırtıcı :S sürekli mail hatası veriyor.
Kaspersky'nin istediği host maille ilgili diğer forum sitelerinde bir kaç bilgi buldum. Şöyle ki ; host maile sahip olmak için size Microsoft tarafından Win 7 partiye katılanlara verilen bir mail adresiniz olması lazım host maile o adresi yazıyorsunuz ama ben Türkiye'de kimsenin host maili olduğunu sanmıyorum o yüzden bu yasal lisans işi biraz zor bizim için :(
Ben hepsini doğru bir şekilde doldurdum ama host mailimiz olmadığı için biz alamıyoruz boşuna uğraşmaya gerek yok maalesef.
Burak'a sordum. Siz doldurdunuz mu formu?Evet sallamadan doldurdum. Mesleği other diğebilirsin. Company kısmına student yaz. Ad ve soyad zaten tamam, adrese Üsküdar de 2. adres mecburi değil, city İstanbul, phone number kısmına herhangi bir telefon no girebilirsin. Postal code kısmına "34026" de. Country kısmına da Turkey dersen tamamdır... Altta yazıyor bir hafta içinde geleceği diye. Daha sonra basit bir kayıt işlemi var indirme kısımını seçtikten sonra...Son Düzenleme: Burak Torun ~ 22 Ekim 2009 18:51
Ben hepsini doğru bir şekilde doldurdum ama host mailimiz olmadığı için biz alamıyoruz boşuna uğraşmaya gerek yok maalesef.Norton host maili istemiyor ki? Ben Norton'u sormuştum. Kaspersky'den ümidi kestim zaten.Cık..Ben Norton'dan vazgeçtim. Lisansı verirler, sonra yanlış bilgi vermişsiniz diye ceza meza keserler. Panda lisansı gelir inşallah. Gerçi onda da sayfanın sonunda kampanya sadece Amerika'ya açık yazmışlar, o da gelmeyebilir yani.
Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 22 Ekim 2009 19:03
Kaspersky yalan oldu. :) Ben KAV 2010 73 günlük lisansıma devam edeyim. :)
https://www.chip.com.tr/forum/kas ... al_t134365_wp2.htmlbir tane aldım, iyi oldu, bekliyordum böyle bir kampanyayı...Acele etsin Kaspersky isteyenler. :
Niye 3er 5er tane alıyorsunuz ki anlamıyorum. Süresi şimdi başlamıyor mu bunların?