davutakkus@msn.com
bir tane de ben alabiliir miyim
Kaspersky, Panda ve Norton 2010 Ekim günü 1yıllık
Win 7 kullanıp ,partiye katılanlar 20 arkadaşına davetiye ile kaspersky lisansı aldırabiliyor.
Niye 3er 5er tane alıyorsunuz ki anlamıyorum. Süresi şimdi başlamıyor mu bunların?Kaspersky en iyi anahtar engelleyen programlardan. Bundan bir sene sonra parti lisanslarını kabul etmez. Yani bence de bu yöntemle birden fazla ticari lisans almak işe yaramaz. Belki bu lisansların etkinleştirilmesi için bir ay gibi bir süre koyar. Sonra etkinleştirilmeye çalışılanları kabul etmez.Zaten yöntem illegalmiş. Büyük ihtimalle partiye katılanlar 15 tane olan lisans haklarını alan tanımadığı e-posta adreslerini Kaspersky'e şikayet edip bunları iptal ettirecekler.
Gerçek olamayacak kadar iyiydi. :D
Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 23 Ekim 2009 16:00
Zaten başka bir başlıkta bir arkadaş şikayet yazısını koydu buraya. Parti sahiplerinden birisi şikayette bulunmuş da. Büyük ihtimalle kısa bir süre içinde parti sahipleri ve konukları dışında alınan ürün anahtarları iptal edilir.
[email=bg86-86@hotmail.om]bg86-86@hotmail.om[/email] banada key atabilrmisiniz...
[email=bg86-86@hotmail.com]bg86-86@hotmail.com[/email] arkadaşlar lütfennn
arkadaşlar ben bu host bölümunde takıldığım için key alamadım elinde fazla key olan varsa kaspersky için lütfen [email=afsim68@mynet.com]afsim68@mynet.com[/email] adresime yollayabilirmi...? şimdiden teşekkür ederim