Kaspersky PURE 9.1 [Final] Türkçe!

özkan_oktay
06-03-2011, 01:46   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj

Kaspersky PURE'ün 9.1.0.124 Türkçe Final versiyonu indirilmeye bir kaç gün önce sunuldu.
Baya bir önce ingilizce final sürümü indirilebiliyordu ama türkçe versiyonu henüz yayınlandı, saygılarım ile...

HEMEN İNDİRİN!
(DENEME SÜRÜMÜ)

Ekran Görüntüsü:

Son Düzenleme: özkan_oktay ~ 06 Mart 2011 21:59
nevrans
06-03-2011, 13:05   |  #2  
nevrans avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
390 mesaj

bence en ıyısı NORTON 360 5.0

özkan_oktay
06-03-2011, 13:43   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
1,354 mesaj

O zaman bence de en iyisi Kaspersky PURE 9.1 :)
"nevrans" benceler ile yaşayacak olursak vay halimize...

Son Düzenleme: özkan_oktay ~ 06 Mart 2011 13:46
infoman
06-03-2011, 15:46   |  #4  
infoman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,884 mesaj

Kaspersky fanatiklerine hayırlı olsun.
Deneme süresi 15 gün mü?

özkan_oktay
06-03-2011, 17:15   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
1,354 mesaj

Sadece fanatiklerine değil herkese hayırlı olsun. Ayrıca takım mı bu fanatiklik falan, ikilik çıkarmayalım.
Deneme sürümü her zaman olduğu gibi 30 gün.

infoman
06-03-2011, 17:57   |  #6  
infoman avatarı
Yıllanmış Üye
2,884 mesaj
Alıntı: özkan_oktay  
Sadece fanatiklerine değil herkese hayırlı olsun. Ayrıca takım mı bu fanatiklik falan, ikilik çıkarmayalım.
Deneme sürümü her zaman olduğu gibi 30 gün.
:):):) Kaspersky'ı genellikle fanatikleri sürekli kullanır. Ayrıca fanatizm kelimesi sadece futbolda kullanılmaz.
Fanatizm: (Fr. fanatisme)
Bir kimseye veya bir şeye aşırı düşkünlük ve tutkuyla bağlılık, taassup, bağnazlık.

İkilik değil insanlara kaspersky'ı bir çok şekilde anlattık, her seferinde site kuralları çerçevesinde imalı küfür yedik. Senin sert çıkışına benzer bir tepki aldığımda çok oldu.
Şahsen kaspersky sürekli kullanılanılacak bir program değil, DB'i geniş olduğu için dara düşüldüğünde kullanılması gereken bir program. Henüz kendin. korumaktan yoksun olması dikkat gerektirir bir durum.

Son Düzenleme: infoman ~ 06 Mart 2011 17:58
ifteri
06-03-2011, 18:42   |  #7  
ifteri avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
498 mesaj
O zaman bence de en iyisi Kaspersky PURE 9.1 :)
"nevrans" benceler ile yaşayacak olursak vay halimize...
beğenmeyen kullanmaz....gibi basit bir cümle ve ardından sorum:2010 veya 2011 lisansıile kurabilirmiyiz.
denedinizmi.kolay gelsin

ifteri
06-03-2011, 18:56   |  #8  
ifteri avatarı
Yıllanmış Üye
498 mesaj

Bir kimseye veya bir şeye aşırı düşkünlük ve tutkuyla bağlılık, taassup, bağnazlık.
hem kullanıcıları FANATİK yapıp hemde yukarıda "FANATİK"sözcüğünün anlamını açıklamak....
ben o karşılıkların hiç birini kabul etmiyor sahibine iade ediyorum.
bilginiz varsa ki olduğunu sanmıyorum magazin kültürü ile bilim açıklamaya kalkıyorsunuz.....
açıklayın kis in yapısını mantığını çalışma prensibini.....şapka çıkaralım.
ben güvenli bulduğum için doğru koruma yaptığına inandığım için kullanıyorum.
sizin gibi süreli kullandığım şeyede FANATİKçe yaklaşmıyorum.
sanal ortamdasınız arkadaş arasında konuşmuyorsunuz...biraz daha hatta çok-çok dikkat edilmeli ifadelere....

black_flood
06-03-2011, 19:38   |  #9  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

pure versiyonu iddasını sonuna kadar hakediyor kaspersky' ın standart bildiğimiz versiyonlarının silemediklerini çok rahat siliyor sorunsuz bir şekilde. yeni piyasaya çıkmaya başlayan ve kendini başarılı şekilde kamufle eden virüsleri mükemmel siliyor diğer kaspersky ve antivirüsler genelde göremiyor görenlerde erişim engellendi deyip silemiyor.

infoman
06-03-2011, 19:42   |  #10  
infoman avatarı
Yıllanmış Üye
2,884 mesaj
Alıntı: ifteri  
hem kullanıcıları FANATİK yapıp hemde yukarıda "FANATİK"sözcüğünün anlamını açıklamak....
ben o karşılıkların hiç birini kabul etmiyor sahibine iade ediyorum.
bilginiz varsa ki olduğunu sanmıyorum magazin kültürü ile bilim açıklamaya kalkıyorsunuz.....
açıklayın kis in yapısını mantığını çalışma prensibini.....şapka çıkaralım.
ben güvenli bulduğum için doğru koruma yaptığına inandığım için kullanıyorum.
sizin gibi süreli kullandığım şeyede FANATİKçe yaklaşmıyorum.
sanal ortamdasınız arkadaş arasında konuşmuyorsunuz...biraz daha hatta çok-çok dikkat edilmeli ifadelere....
Fanatik kelimesini sadece futbolda kullanıldığını sanan arkadaşa TÜRK DİL KURUMU sözlüğü ile anlamını açıkladım. Bu MAGAZİN KÜLTÜRÜ değildir. Demogojik saldırıları bırakıp objektif olmaya karar vermeniz iyi olacak. Fanatik olmasanız kaspersky'a yönelik yorumlara "sen salaksın, sen anlamazsın" imasında cevaplar yazmazsınız.
Kisin yapısını açıklayabilirim, bunu hiç bilmesem bile diğer sitelerden alıntı yaparak bile açıklayabilirim.
Bir güvenlik yazılımının CRACK'i varsa ve bazı zararlılar GÜVENLİK YAZILIMINI devre dışı bırakabiliyorsa kusura bakmayın ama önce kendisini korusun sonra gelsin bizi korusun.
Bir suçlamada bulunmuşsunuz:) Ben neyi süreli kullanmışım? Siz kaspersky'ı süreli kullanmıyormusunuz? Şahsen ben sizin kaspersky'ı para veril aldığınızı bile sanmıyorum.
Sanal ortamdayız diye her önünüze gelene "salak" muamelesi yapmayın.

pc_veysel
06-03-2011, 20:11   |  #11  
Yeni Üye
21 mesaj

Arkadaşlar   Sisteminize göre antivirüsler değişiyor olabilirler   benim ki  ESET Smart Security 3.0.042.0  orjinal ve denem sürünümüdr deneme kalan günü ise 13381 gün  nasıl olur demeyin orjinal  yani demek istediğim sisteminize göre antivirüs bulun hem bilgisayarınızı kasmayacak hemde iyi bir koruma sağlayacak

özkan_oktay
06-03-2011, 21:23   |  #12  
OP Yıllanmış Üye
1,354 mesaj
beğenmeyen kullanmaz....gibi basit bir cümle ve ardından sorum:2010 veya 2011 lisansıile kurabilirmiyiz.
denedinizmi.kolay
2010 sürümünde ki lisans 2011 sürümü için de geçerlidir. Eğer 2 senelik ya da daha üstü bir lisans satın aldıysanız 2012 ve 2013 sürümleri için de geçerli olucaktır.

ifteri
06-03-2011, 21:35   |  #13  
ifteri avatarı
Yıllanmış Üye
498 mesaj

sayın infoman.....
hala ne yazdığınızın farkında deyilsiniz.insanları kendi kurgularınızla suçluyorsunuz.
ben ve benim gibi kis ten memnun olup kullanan kullanıcıları fanatiklikle suçladınız.
ve o sözcüğü bilimeden kullandı yargısını kırmak için birde açıklama eklediniz.
bu demektirki KİS kullanıcılarını kelimenin asıl anlamı ile "ÖDÜLLENDİRDİNİZ"benim yaptığım şey:
"ben o ödülü kabul etmiyorum bana verene iade ediyorum"dedim.bilmem haksızmıyım........
ha ben size herhangi yakıştırmada bulunmadım ve buna hakkımda yok.amma siz varsayımla bazı şeyleri ima ettiğimi.hatta kis i bile lisansız kullandığımı alenen beyan ettinizki bu sizi hiç ilgilendiren bir konu deyildir...
merakınızı gidermek için şuan hiçbir makinemde yasal olmayan hiçbir şey yüklü deyil....free ler hariç.
ben sizden KİS kullanıcılarından bir özür beklerdim açıkçası......
özürde bir cesaret göstergesidir.
sonsöz:ben 6-7-8-9-10-11 kis kullanıcısıyım ve diğer birkaç int.sec... 
FANATİK deyilim onu bana atfedene her zaman iade ediyorum.......

özkan_oktay
06-03-2011, 21:41   |  #14  
OP Yıllanmış Üye
1,354 mesaj

Merhaba infoman,
Fanatikliğin sözcük anlamını söyleyerek işten yırtamazsınız :)
Benim sert çıkışım falan yok yorumum da, ayrıca da "ikilik" kelimesi çok kaba bir kelime olduğunu da sanmıyorum.
Bazı kişi veya kişiler doğrudur bazı donanım ya da yazılım markalarına aşırı fazla severler ve başkalarının da kullanmalarını isterler. Bunu şu olaya benzetebiliriz,
Erkekler, kızlar  kendi sevdiği kişiyi arkadaşlarına, başkalarına anlatmayı sürekli ondan konuşmayı severler. Ama bu olay illaki herkes için geçerli değildir, bazıları içten sever...
Sizin tabiriniz ile ben Kaspersky fanatiği değilim çünkü, ben düzenli olarak bir antivirüs yazılımı kullanmıyorum bile... Sadece yeni çıktıkları dönemler de biraz deniyorum 5-6 gün kadar daha sonra sistemden kaldırıyorum, burada ki amaç sadece türkçe sürümünün çıktığı haberinin bilgisini vermektir tüm antivirüs yazılımları benim gözüm de aynıdır mutlaka göze hitab eden ya da bu benim daha çok hoşuma gidiyor diye bir durum olmalı içimiz de onun haricin de fanatiklik söz konusu değil, ben değilim ama olanların var olduğu gerçeğini değiştirmez tabi. Benim size yapacak olan önerim her Kaspersky haberi yapan ya da program hakkında bilgi vermeye çalışan kişilere "fanatik" adını koymamanız... ayrıca teşekkür ederim yorum için, kolay gelsin.

(!!) Kaspersky'nin geliştirdiği yazılımlar kendilerini zararlılara karşı en iyi savunan yazılımlardır.

Son Düzenleme: özkan_oktay ~ 06 Mart 2011 21:55
ifteri
06-03-2011, 21:41   |  #15  
ifteri avatarı
Yıllanmış Üye
498 mesaj
2010 sürümünde ki lisans 2011 sürümü için de geçerlidir. Eğer 2 senelik ya da daha üstü bir lisans satın aldıysanız 2012 ve 2013 sürümleri için de geçerli olucaktır.
zaten 2010 lisansıyla 2011 i kullanıyorum....
sadece pureyi aktive edermi diye sordumdu.çünkü pure ing.iken böyle birşey denedim kbul etmediydi belki şimdi ederler.
o zaman bu lisans başka sürüm için gibi bir uyarı almıştım.birazda şu kuveyte bağlanmadan midem bulandı açıkçası.gerçi bu onların politikası amma benim ülkem bilmem kimlerce kenara atılacak ülke deyildir.
diğer makinelerde değişik int.sec.ler kullanıyorum hepside işini çok güzel yapıyor.teşekkürler

özkan_oktay
06-03-2011, 21:46   |  #16  
OP Yıllanmış Üye
1,354 mesaj

Pardon, Internet Sec. versiyonu kullanıyor iseniz Pure versiyonunu I.S lisansı ile aktifleştiremezsiniz.
Ama aynı ürünü farklı diller ya da sürümlerini geçerli bir lisans ile aktifleştirebilirsiniz, saygılar...

nevrans
06-03-2011, 23:39   |  #17  
nevrans avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
390 mesaj
Alıntı: black_flood  
pure versiyonu iddasını sonuna kadar hakediyor kaspersky' ın standart bildiğimiz versiyonlarının silemediklerini çok rahat siliyor sorunsuz bir şekilde. yeni piyasaya çıkmaya başlayan ve kendini başarılı şekilde kamufle eden virüsleri mükemmel siliyor diğer kaspersky ve antivirüsler genelde göremiyor görenlerde erişim engellendi deyip silemiyor.
sımdı dogrumu anladım yanlısmı ıkı program aynı fırmanın degılmı vırus verı tabanı sılme aynı degılmı ?                                                                                                                                              

özkan_oktay
07-03-2011, 15:53   |  #18  
OP Yıllanmış Üye
1,354 mesaj

Hayır, silme teknolojileri aynı. Galiba kullanmadınız ikisinin arasında ki farkı bilmiyorsunuz, pure'de sezgisel koruma (bilinmeyen tehlikeler için koruma) mükemmel dereceye ulaşmış diyebiliriz. Koruma bileşenleri sanki farklı gibi ikisi farklı hazırlanmış gözüküyor. Antivirüs ve I.S versiyonlarına göre çok daha etkili bir yazılım Kaspersky PURE. Siz de kullanmadıysanız bir deneyin kesinlikle sistemi yorma dışın da herşeyi hoşunuza gidecektir. Bu arada ben fanatiklik yapmadım farkındaysanız var olan güzel programı birazcık övdüm:) övgüyü de hak ediyor bence...

Son Düzenleme: özkan_oktay ~ 07 Mart 2011 18:28
infoman
07-03-2011, 22:06   |  #19  
infoman avatarı
Yıllanmış Üye
2,884 mesaj
sayın infoman.....
hala ne yazdığınızın farkında deyilsiniz.insanları kendi kurgularınızla suçluyorsunuz.
ben ve benim gibi kis ten memnun olup kullanan kullanıcıları fanatiklikle suçladınız.
ve o sözcüğü bilimeden kullandı yargısını kırmak için birde açıklama eklediniz.
bu demektirki KİS kullanıcılarını kelimenin asıl anlamı ile "ÖDÜLLENDİRDİNİZ"benim yaptığım şey:
"ben o ödülü kabul etmiyorum bana verene iade ediyorum"dedim.bilmem haksızmıyım........
ha ben size herhangi yakıştırmada bulunmadım ve buna hakkımda yok.amma siz varsayımla bazı şeyleri ima ettiğimi.hatta kis i bile lisansız kullandığımı alenen beyan ettinizki bu sizi hiç ilgilendiren bir konu deyildir...
merakınızı gidermek için şuan hiçbir makinemde yasal olmayan hiçbir şey yüklü deyil....free ler hariç.
ben sizden KİS kullanıcılarından bir özür beklerdim açıkçası......
özürde bir cesaret göstergesidir.
sonsöz:ben 6-7-8-9-10-11 kis kullanıcısıyım ve diğer birkaç int.sec... 
FANATİK deyilim onu bana atfedene her zaman iade ediyorum.......
Afedersiniz ama idrar menzil yarışması yapmaktan saçmalamaya başlamışsınız. Fanatizm hakkında yeterli açıklamayı yaptım hala anlamıyorsanız yukarıyı tekrar tekrar tekrar okuyunZonk FANATİZM yalnızca  FUTBOL terimi değildir. Kullandığınız kelimeleri özenle seçip anlamlarını bilerek kullanmak lazım işte oradaki bütün olay BUKahkaha. Bu konuda okuldaki öğretmenleriniz size yardımcı olacaktırAlkış
Bir firmanın güvenlik yazılımına taparcasına sahip çıkmak ve onu tanrı gibi yüceltmek pekte mantıklı birşey değil. Birde bunu sağdan soldan HIRSIZLIK mamulü lisans anahtarı kullarak yapmak hiçte dürüstce bir tavır değil. Ha birinin evine girip parasını çalmışsın ha lisansı çorlayıp kullanmışsın. Bu ben dahil herkesi alakadar eder ÇÜNKÜ ÇALIP KULLANDIĞINIZ LİSANSLAR PARASINI VERİP LİSANSI SATIN ALAN İNSANLARIN LİSANSLARI.
Mesela ben KIS 9'u 1 yıl lisanslı kullandım. Süre bitince KIS 10'un tarama esnasında bilgisayarın anasını ağlatmasından rahatsız olup NIS 2010 aldım 1 yıl sonra lisansım bitince güvenlik yazılımına para verecek kadar bilgisayarımın risk altında olmadığı kanaatine vardım. Sonuç olarak şuan MSE kullanıyorum ve belki bilgisayarımda 1 yıldır virüs çıkmıyor, mutluyum.
Karşıma alternatif çıkarsa bunu değerlendiririm. Öyle ölümüne bir markanın saplantısında kalmam.
Gelelim bu muhabbetin özüne; insanlar birbirinin antivirüs programını eleştirirken buna katlanamayan tek grup kaspersky ürünlerini kullananlar oluyor. Tabiki akl-ı selim bazı kullanıcılar istisna olarak bahsimin dışında. Bunda özür dilenecek bir durum yok malum diğer konularda da kaspersky ürününü eleştirene yeterince salak muamelesi yaptınız. 
Kızıyorsunuz hatta pancar gibi kızarıyorsunuz ama %100, sek FANATİKSİN. Kahkaha

derbent_87
07-03-2011, 22:21   |  #20  
derbent_87 avatarı
Yıllanmış Üye
240 mesaj

konuyu gereksiz tartışmalarla güncel tutuyorsunuz bırakın kim ne kullanırsa kullansın konuya gelince bende pureyi denedim ama hiç memnun kalmadım kis daha iyi

infoman
07-03-2011, 22:26   |  #21  
infoman avatarı
Yıllanmış Üye
2,884 mesaj
Merhaba infoman,
Fanatikliğin sözcük anlamını söyleyerek işten yırtamazsınız :)
Benim sert çıkışım falan yok yorumum da, ayrıca da "ikilik" kelimesi çok kaba bir kelime olduğunu da sanmıyorum.
Bazı kişi veya kişiler doğrudur bazı donanım ya da yazılım markalarına aşırı fazla severler ve başkalarının da kullanmalarını isterler. Bunu şu olaya benzetebiliriz,
Erkekler, kızlar  kendi sevdiği kişiyi arkadaşlarına, başkalarına anlatmayı sürekli ondan konuşmayı severler. Ama bu olay illaki herkes için geçerli değildir, bazıları içten sever...
Sizin tabiriniz ile ben Kaspersky fanatiği değilim çünkü, ben düzenli olarak bir antivirüs yazılımı kullanmıyorum bile... Sadece yeni çıktıkları dönemler de biraz deniyorum 5-6 gün kadar daha sonra sistemden kaldırıyorum, burada ki amaç sadece türkçe sürümünün çıktığı haberinin bilgisini vermektir tüm antivirüs yazılımları benim gözüm de aynıdır mutlaka göze hitab eden ya da bu benim daha çok hoşuma gidiyor diye bir durum olmalı içimiz de onun haricin de fanatiklik söz konusu değil, ben değilim ama olanların var olduğu gerçeğini değiştirmez tabi. Benim size yapacak olan önerim her Kaspersky haberi yapan ya da program hakkında bilgi vermeye çalışan kişilere "fanatik" adını koymamanız... ayrıca teşekkür ederim yorum için, kolay gelsin.

(!!) Kaspersky'nin geliştirdiği yazılımlar kendilerini zararlılara karşı en iyi savunan yazılımlardır.

Güzel, medeni bir cevap. Zaten fanatik olanlar kendini belli ediyor. Bazı kaspersky kullanıcıları diğer programları denemek için bile kurmaya uğraşmıyor ve denemeden " ya o programı kötülüyor yada kendi programını övüyor".  
Al bi kur kullan bir hafta on gün ölürmüsün yani ama yok adam öyle inanmış ki bilgisayarında virüsler cirit atsa inadına sahip çıkıyor. 
Ben güneş gözlüğü takanlara değil at gözlüğü takanlara kızıyorum. 
Ayrıca dikkat edin ben ne başka markayı övdüm nede kaspersky'ı yerden yere vurdum. Kaspersky'ı lisanslı kullandığım dönemde 2 defa keyim kara listeye alındı onunla uğraştım. Kaspersky bazı performans iyileştirmeleri ile lisanslama sistemini değiştirmedikçe mutlu eden bir yazılım olmayacak.

cesursavcı
08-03-2011, 12:39   |  #22  
cesursavcı avatarı
Yıllanmış Üye
1,052 mesaj

FULL MU BU DENEME SÜRÜMÜMÜ

Kapalı Hesap (101323)
08-03-2011, 20:12   |  #23  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj