Dostum ne yaptın hepsini kullanırsan zıt gelir. Benim PC'yi nasıl temizletiğimi anlatıcam sana. ben bir online oyunu yüzünden çok saçma bir oyun yüzünden keylogger spyware ve trojan doluydu PC'mde
hepsini silebildim. msn şifrem ve facebook'um çalındı ...şimdi anlatıyorum.
ilk önce bilgisayarda nekadar antivirus varsa sil. Sonra bilgisayarını yasal bir Anti virüs kur güncelle ve tarat. ben şahsen Avast'ın bedava yazılımını kullandım. Avast ya avg yada avira gibi...
ama tüm bilgisayarını içini dışını tarat flash bellek veya ne kullanıyorsan onları dahil tarattır ve derin tarattır hızlı değil. ingilizce Advanced Scanning.
eğer tarattıktan sonra bilgisayarın halen yavaş ve normale dönmedi ise. diğer yöntemlerle silmeye başliyacağız.
ama unutma ki bu işler basit değil herkes yapamaz. biraz uğraştırır.
şimdi Malwarebytes Kur. bilgisayarını komple tarat... kesin birşeyler bulur. yine olmadı ise Spybot search & destroy'u kur. kurduktan sonra komple tarat. ve yine memnun değilsen görev yöneticisinde Svchost.exe network services hep çalışır durumdaysa o zaman Combofix'i kur PC'nde nekadar varsayılan ayar varsa spyware'ler tarafından değiştirilmiş onları düzeltir.
doğru bir şekilde yaparsan düzelmeme şansı çok çok düşük, sonra Hijackthis'i yükle ama dikkat et kullanmayı bilmiyorsan birşeyler silmeni tavsiye etmem çünki sistemin önemli dosyalarınıda silebilirsin dikkatli ol. geçmiş olsun.